Csatlakozz hozzánk

Akciók

AGV Blade bukósisak

Ha nyitott sisakot keresünk, az AGV valamiért nem jut eszünkbe. Elég baj

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Ha nyitott sisakot keresünk, az AGV valamiért nem jut eszünkbe. Elég baj.

Igaz nem sokat, de járt nálunk az olasz AGV márka egyik nyitott sisakja, mely a Blade Air Net fantázianévre hallgat. A “Blade” név viszont egyszerre több sisakot is lefed, ezekről esik most egy-két szó, mert az a tapasztalat, hogy elég kevesen ismerik. Pedig a tulajdonságai között találunk egy-két olyat is, ami akármelyik másiknak a becsületére válna.

Az extravagáns kinézet egy dolog, és persze baromi szubjektív. Viszont -és ez a nyitott sisakoknál ritkaságszámba megy- a külső héjszerkezete két méretben készül. Hogy ez miért jó? Mindenki tud a fejméretéhez képest olyat választani, aminek az összemérete a lehető legkisebb.


Egyenesen az AGV katalógusból. >> www.agv.hu

A Blade LX változatából a két féle méretű shield segítségével rögtön öt féle sisakkonfiguráció között választhatunk. Plexivel, plexi nélkül, rövid illetve hosszú shield-del, vagy ezek mindenféle kombinációjával. A hőséget az Air Net (ez volt nálunk is) változatban lehet a legkellemesebben elviselni, hiszen több helyen is rácsos nyílással látták el. Nem kell attól sem félni, hogy azon keresztül befolyik majd a víz, ha elkap minket az égi áldás, hiszen a sisak tartozéka egy esőhuzat is, amit persze nem kell külön magunkkal vinni, a tarkó résznél rejtették el.


Balra: a Blade LX variációs, Jobbra: Blade Air Net

Ezen túl a négycsatornás szellőzőrendszer zseniálisan jó páraelvezetést szavatol. A XQRS-nek elnevezett pleximechanikának köszönhetően pedig pár másodperc alatt cserélhető a plekó. És végül, de nem utolsó sorban teljes egészében kivehető és mosható antiallergén béléssel rendelkeznek. A kivehetőség sem mindegyik nyitott sisak sajátja, becsüljük meg ezt is!

Az AGV Blade tulajdonságai:

– HIR-TH Resin héjszerkezet kétféle méretben
– dinamikus szellőzőrendszer elől két belépő-, hátoldalon két kilépő fokozattal
– „Double Rail” XQRS pleximechanizmus
– fokozottan karcmentes City 11 plexi
– teljesen kivehető- és mosható-, higiéniailag kezelt Dry Comfort bélés
– gyorszáras szíj
– elérhető méretek: XS-XL
– ár – Air Net: 44.800 Ft
– ár – LX (színes): 42.900 Ft
– ár – LX (egyszínű): 29.900 Ft

Forgalmazza a SHOX Áruház.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending