Csatlakozz hozzánk

Akciók

Agomotors heti akció

Power Commandert beszerelve, beállítva ilyen jó áron még sosem szerezhettetek be

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Power Commandert beszerelve, beállítva ilyen jó áron még sosem szerezhettetek be

Az Agomotors weboldalára tévedve rögtön egy kecsegtető akcióval találkozhatunk. A Power Commander maga, az elektronika beszerelése, fékpadi beállítása és végül a motor teljesítménymérése most összesen 109.000 Ft-ban megáll.

Aki még nem ismerné Ago-t, jó róla tudni, hogy ő az egyik legnagyobb hazai mágusa a motor elektronikai tuningolásának. Nem véletlenül az Agomotors hát a világszerte piacvezető Dynojet Ltd. hivatalos magyarországi tuning központja. Itt található a Dynojet gyártotta és egyben a világ egyik legmodernebb teljesítménymérő fékpadja, mely a hagyományos teljesítmény-mérés mellett képes a levegő/üzemanyag keverék mérésére, fékezett szimulációra (hegymenet, szembeszél, vagy más terhelés), sebesség vagy fordulat tartásra, negatív teljesítmény-mérésre, és persze teljes mértékben kommunikál a Power Commander-rel.

Ez azt jelenti, hogy a pad akár emberi beavatkozás nélkül is képes a legprecízebben beállítani a motor elektronikai értékeit, ami 10 gázálláson és 250 fordulatonként mért adatok alapján történik akár külön hengerenként. Ennek kövezkeztében javul az erőforrás teljesítménye valamint nyomatéka és előnyére megváltozik a motor dinamikája is. A tévhittel ellentétben a pad nem rongálja a gumit, és a blokkot sem hajtja szét, a beállítás és az azzal járó terhelés körülbelül 1 hungaroringi körnek felel meg.

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending