Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ágó sajnos nem indulhatott élete versenyén

Az igen tehetséges Rosival Ágostonnak elég rosszul jött ki a lépés, így csak néző lehetett a Cadvell Park-ban

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg és képek: Bitter Sándor #11, alias Bitti

Az év elején megalakult kis csapat, Bitter Sanyi és Rosival Ágoston nagy reményekkel vágott az idei szezonnak. Kettőjük megállapodása az volt, hogy Ágoston segít Bittinek begyorsulni és visszaszerezni régi formáját fő versenye a Man szigeti TT-ig. Ágoston tanítói szerepben nagyon jól debütált, hiszen Bitti élete legjobb formáját nyújtotta rövid pályákon és a Man szigeten is.

A Suzukis versenyzők megállapodtak abban, hogy az oktatásért cserébe Bitti a szponzorai által biztosított motort Ágoston rendelkezésére bocsátja, hogy bizonyíthassa tehetségét európa egyik legkeményebb bajnokságában. Az első Cadvell park-i teszteken sima pályamotorozási napokon olyan idő eredményeket produkált, ami a jelenlegi hivatalos kvalifikációkon az első 10-be megfelelő lett volna. Sajnos közbeszólt egy baleset, néhány héttel ezelőtt Ágoston jobb kézközép csontja eltörött egy pannóniaringi bukás következtében. A sérülés után azonnal megoperálták, hogy minél hamarabb versenyezni tudjon. Ágó már több hete Cadvell parkban várja a zöld jelzést, illetve a most hétvégén rendezendő versenyt, pechjére azonban a BSB fő orvosa hosszú vizsgálat után nem engedte rajthoz állni Ágót annak érdekében, hogy a két hét múlva megrendezésre kerülő futamon Croft-ban már egészségesebb kézzel, de biztosan tudjon indulni.

Bitti: Köszönöm a szponzorainknak: Systrend, Magyar Suzuki, Black Motorsport, Murepox, DanderBike, Corsaro, Furgon City, Mike Tomi, Duzs Peti és a barátok segítségét, hogy az idén ilyen technikával tudunk mind a ketten versenyezni.

Sajnos financiális gondok miatt nem tudtam eleget tenni profi szinten Ágó hátralevő versenyeinek profi szintű szponzorálásában ezért a soproni BPS Motor átvette Ágoston szponzorálását és a jogait is.

Bitti Más:
Nagy megtiszteltetés számomra, hogy amíg versenymotorom a messzi Angliában várja a megmérettetéseket addig Kipataki Vikiék kisegítettek az itthoni versenyzésben így az elkövetkezendő hétvégén rajthoz tudok állni Viktor K8-as suzukijával a Köztársaság Kupán, az Alpok-Adria superbike versenyén és újra egy párost alkotunk Kispataki Vikivel a Bulcsú Rezső féle presztige endurance versenyen is

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending