Connect with us

Hírek

Adj gázt: a rendőrség betiltotta a motoros felvonulást

A Nemzeti Érzelmű Motorosok Adj Gázt! címmel felvonulást szerveztek az Élet Menete napjára. A rendőrség először engedélyezte, majd a miniszterelnök kérésére betiltotta a rendezvényt

Published

on

adj gazt 2013
ULTRABOLT
RST AIRBAG

“Orbán Viktor kormányfő arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy az Élet menete napján ne lehessen olyan típusú politikai természetű rendezvényeket tartani, amelyek sérthetnék a felvonulók emberi méltóságát” – az alábbiakban a Belügyminisztérium közleményét olvashatjátok.

Az Élet Menete Alapítvány 2013. április 21-én megemlékezést tart a holokauszt áldozatairól. A rendezvény célja a rasszizmustól és szélsőségektől mentes Magyarország építésének támogatása is. A Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete ugyanezen a napon kíván rendezvényt tartani. A rendezvény kijelölt időpontja, útvonalterve, valamint annak provokatív – Adj gázt! – elnevezése valamennyi jóérzésű embert sérti.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a jogszabályi lehetőségek teljes igénybevételével tiltani fogja a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesületének felvonulását. A Belügyminisztérium határozottan elítéli a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesületének provokációs kísérletét.

A két rendezvényt nem egy időben és helyen, csak egy napon és városban tartották volna

Forrás: MTISportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending