Connect with us
just1 mx
Suzuki

Videók

Addig jár a korsó a kútra…

Videón egy motoros hatalmas szerencsebatyuja miközben egy hegyi úton félelmetes helyzetekbe megy bele. De minden batyu kiürül előbb vagy utóbb…

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A legtöbben hazudnának ha azt mondanák, hogy soha nem előztek meg úgy egy lassabban mozgó autót, hogy az szabálytalan lett volna. A motorkerékpár kis mérete és lenyűgöző gyorsulása lehetővé teszi számunkra, hogy kicsit tovább menjünk  a kelleténél mint azt szabad lenne. Ahogy egy nagyszerű filozófus egyszer megfogalmazta: „A nagy hatalom nagy felelősséggel jár”, és a videóban szereplő motoros nem igazán veszi komolyan ezt a felelősséget.

He could not have chosen a better road to pass people on… from IdiotsInCars

Ez a különösen lelkes és sportos motoros egyértelműen élvezi a hegyi úton való motorozást. Csupán annyi a bibi, hogy folyamatosan úgy előz, hogy katasztrofális következményei lehetne bármely manőverének. Végig szerencséje volt.

De a szerencse nem tart örökké. Ironikus, hogy nem a forgalom az ami megállítja ámokfutását, hanem egy egyszerű baki, vagy esetleg szennyeződés az úton (ez a videón nem igazán látszik jól). A baloldali kanyarban kicsúszó hátsó kerék viszont igen, s az, hogy a motoros és a motorja lehömpölyög a fákkal teli domboldalról. Úgy tűnik a motoros rendben van, s a videó a sérült kerékpárjának bemutatásával ér véget.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending