Csatlakozz hozzánk

Videók

Addig jár a korsó a kútra…

Videón egy motoros hatalmas szerencsebatyuja miközben egy hegyi úton félelmetes helyzetekbe megy bele. De minden batyu kiürül előbb vagy utóbb…

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A legtöbben hazudnának ha azt mondanák, hogy soha nem előztek meg úgy egy lassabban mozgó autót, hogy az szabálytalan lett volna. A motorkerékpár kis mérete és lenyűgöző gyorsulása lehetővé teszi számunkra, hogy kicsit tovább menjünk  a kelleténél mint azt szabad lenne. Ahogy egy nagyszerű filozófus egyszer megfogalmazta: „A nagy hatalom nagy felelősséggel jár”, és a videóban szereplő motoros nem igazán veszi komolyan ezt a felelősséget.

He could not have chosen a better road to pass people on… from IdiotsInCars

Ez a különösen lelkes és sportos motoros egyértelműen élvezi a hegyi úton való motorozást. Csupán annyi a bibi, hogy folyamatosan úgy előz, hogy katasztrofális következményei lehetne bármely manőverének. Végig szerencséje volt.

De a szerencse nem tart örökké. Ironikus, hogy nem a forgalom az ami megállítja ámokfutását, hanem egy egyszerű baki, vagy esetleg szennyeződés az úton (ez a videón nem igazán látszik jól). A baloldali kanyarban kicsúszó hátsó kerék viszont igen, s az, hogy a motoros és a motorja lehömpölyög a fákkal teli domboldalról. Úgy tűnik a motoros rendben van, s a videó a sérült kerékpárjának bemutatásával ér véget.

 

 

 

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending