Csatlakozz hozzánk

Hírek

A visszatérés lehetséges…

…most éppen a közkedvelt MX-versenyzőnek, Czúni Lászlónak sikerült, KTM-en

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Azután, hogy Talmácsi Gábor bejelentette, abbahagyja a motorversenyzést, igen örömteli a hír, hogy van, akinek egyéves kihagyás után is sikerül visszatérnie az élsportba. Ugyan nem azonos szintről és szakágról beszélünk, de őszinte örömünkre szolgál, hogy házi krossz-tesztelőnk, Czúni László folytatja a pályafutását. 

Mivel visszatér a magyar bajnokságba az egy éve visszavonult Czúni Laci. A magyar motokrossz egyik legismertebb és legnépszerűbb alakja a Honda és a Suzuki után most KTM-en vág neki a 2012-es szezonnak.

Több hetes egyeztetés után a pénteki naptól vált biztossá, hogy visszatér az MXOB-be Czúni. A végső megegyezésre ugyanis pénteken a déli órákban került sor a KTM Kecskemétnél, amelynek színeiben Németh Kornél, Bódis Roland, Zanócz Roland és Kamrás Károly csapattársaként áll rajthoz a hazai bajnoskág 2012-es idényében.

„A fizikai edzéseket már megkezdtem. Az új 450-es motoromat a jövő héten kapom meg a KTM Kecskemétnél. A fő cél az MXOB. További versenyek lehetnek külföldön, de abszolút a magyar bajnokikra fogom a felkészülést, a formámat időzíteni. Katus Attilával 5 éve dolgozok együtt, és a jövő héttől új edzésterv alapján fogok edzeni. A motorozásomat a KTM központilag is támogatja, nagyon sokat segített Göbölyös Zsolt és Havasi Zoltán, aki felkészíti a futóművemet. Nagyon örülök ennek, hogy gondoltak rám, óriási lehetőség, és maximálisan megteszek mindent, hogy a legjobbat érjem el”– nyilatkozta Czúni az MXonline-nak.


A népszerű Czúni többek között az első számú közönségkedvenc, Németh Kornél csapattársa lesz

Forrás: MXonline

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending