Connect with us
Suzuki

Hírek

A Triumphok új ruhái

Újdonságok Hinckley tájáról: a Triumph leleplezte 2013-as felhozatala egy részének új színeit

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Daytona 675 úgynevezett kén-sárgában fog tündökölni, azonos színű felni-csíkokkal, az első sárvédőt, a kipufogódob hővédő lemezét és a műszerpanel körülötti idomokat pedig karbonra cserélik. Ami a belsőt illeti, az új 675-öst gyorsváltóval szerelik, műszakilag egyébként nem lesz változás az jelenlegi modellhez képest.

Mindezért a hírek szerint 8875 fontot kérnek a szigetországban, és már akad belőle raktáron a hazai Triumph képviseletnél is, ahol az idei modell 3.290.000 forintért (június 30-ig nagyértékű ajándék sportcsomaggal) vihető haza.

A Speed Triple szintén megkapja ezt az egyedi színt, és a Tigriseket is átfestik: a standard 800-as zafír-kékben, a 800XC pedig keki-zöldben lesz kapható.

 A Speed Triple-nek is jut a feltűnő színből

A 800 XC keki-zöld öltözete

A Bonneville SE-t lila/fehér kombóban, a Thruxtont és a Scramblert pedig Brookland-zöldben és grafit-színűben találhatjuk meg, a Speedmaster pedig két új opciót kínál: matt fekete és zafír-kék/fekete. Ez persze nem a teljes sor, a gyár valószínűleg még több újdonsággal előrukkol majd a következő évre.

A Bonneville látványos lila/fehérben hódít

A Thruxton is az egyedi, mélyzöld árnyalatot kapja

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending