Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Triumph új túrázói

Trophy és Trophy SE: az angolok újdonságai az aszfaltos kilométerfalók klubjában

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Már régóta folytak a találgatások, hogy vajon melyik gép leleplezésére készül a Triumph az osztrák Tridays Festivalon, de most végre fény derült a titokra: az angolok ezúttal a túrapiacra robbannak be a vadiúj Trophy és Trophy SE modellekkel. 

Az új Trophy a harmadik full új modell, ami kigurult a hinckley-i gyárból az utóbbi 18 hónapban, és tökéletesen jól mutatja, mennyit is fektet a cég mind a dizájn, mind a mérnöki megoldások fejlesztésére. A jövevénynél ráadásul a sok remek technológia megoldás nagy része alapfelszereltség!

A gép lelke az a karakteres háromhengeres motor, amit a Tiger Explorernek fejlesztettek – 1215 köbcenti, 134 lóerő, 120Nm-es forgatónyomaték, melyet már 6450-es fordulaton kihasználhatunk, tehát szükség esetén megerőltetés nélkül tekintélyes erőt tudunk előcsalogatni a motorból.

A Triumphtól megszokott dinamikus kezelhetőségéhez extra kényelem is párosul, ráadásul az angolok hihetetlen mennyiségű extrát csomagoltak eddigi legmagasabb technikai színvonalú modelljük mellé: kipörgésgáló, tempomat, elektronikus vezérlésű felfüggesztés, “ride by wire” gázvezérlés, elektronikusan állítható kijelző memória-funkcióval, integrált audio-rendszer bluetooth- funkcióval, kombinált  ABS, guminyomás-ellenőrző rendszer, központi záras tárolódobozok, 12 voltos csatlakozó, elektronikusan szabályozható fényszóró-pozíció, USB-port és még sorolhatnánk… A Tiger Explorerhez hasonlóan a gondozásmentes kardánhajtás is a csomag részét képezi, amely összességében a “dinamikus komfort” jegyében született. Alig várjuk, hogy mi is megtapasztaljuk, hogy mit is jelent ez az angoloknál – de ez még pár hónappal odébb lesz.


A Triumph ezennel belépett a “szupertúrázó” szegmensbe – ennek megfelelően a tengernyi extra sem marad el


2012 októberétől lesz elérhető a Triumph kereskedésekben

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending