Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Triumph nem csak a Speed Triple-lel vár…

A Triumph standján csinos háziasszony is gazdagítja a látnivalók listáját a Motorfesztiválon

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Triumph standját nem csak a „forradalmi” megjelenésű Speed Triple körbejárása miatt lesz érdemes felkereseni a hétvégén: egy kis extrával is készül a hazai képviselet a Motorfesztiválra…

Nekünk a kölni Intermot-on már volt szerencsénk találkozni a brit bestiával – érdemes élőben megnézegetni, mert igazából úgy derül ki, hogy tetszik-e Neked ezzel az új lámpamegoldással, vagy sem. Az előző modell(ek) tradicionális dupla kerek lámpáját váltották le a négyzetesebb elemek, aminek legalább annyian örülnek, mint amennyien nem.

Akiknek esetleg nem nyeri el a tetszését a Triumph legfontosabb újdonsága, azokat kompenzálja Barsi Adrienn playmate, akinek megjelenése valószínűleg nem lesz annyira megosztó… A dekoratív szépség csábos pillantása minden bizonnyal legalább úgy vonzza majd a látogatók tekintetét, mint a Hinckley gyártó 2011-es modelljei. A megújult Speed Triple-n kívül természetesen az új Tiger 800 és a sorkettes powercruiser, a Thunderbird Storm is bemutatkozik a magyar közönségnek. A legkíváncsibbak valamivel péntek délelőtt 10 óra után vehetik szemügyre testközelből a Hungexpón az új tekintetű Speed Triple-t és társait – vagy Barsi Adrit..


Barsi Adri lesz a Triumph Budapest standjának háziasszonya


Thunderbird Storm, Tiger 800 és persze a Speed Triple: mindhárom 2011-es újdonság látható a Motorfesztiválon

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending