Csatlakozz hozzánk

Akciók

A Triumph hazai helyzete

1 éve új helyen a 10 éve hazánkban is forgalmazott 110 éves Triumph

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

1 éve új helyen a 10 éve hazánkban is forgalmazott 110 éves Triumph.

Úgy néz ki, hogy az új importőrnek sikerült stabilizálni az angol márka forgalmazását hazánkban.
A Triumph Budapestnél jártunk, hogy rövid tudósításban megmutassuk mi újság a háromhengeres motorjairól elhíresült márka képviseleténél.

A szalon egyik tulajdonosa kérdésünkre elmondta, hogy minden a legnagyobb rendben a Triumph motorok forgalmazása körül és, hogy teljesen fel vannak készülve a 2012-es szezonra. A motorok és az alkatrészek is rövid határidővel érkeznek, de nagyon sok minden raktáron is van. Így a korábbi hiedelemmel ellentétben tényleg magas szintű ügyfélkiszolgálás jellemző mostanság.
Immár 1 éve, hogy megtalálták a helyüket a Ligetvárosban (Bp. 1076 Damjanich u. 11-15.). A szalon folyamatosan szépül, bemutatni való motorkerékpár is van épp elég, így akinek Triumphra fáj a foga akár azonnal haza is vihet egyet a raktáron lévő készletből. 
Van itt Bonneville, Thruxton, Tiger 1050, Tiger 800, Street Triple és Speed Triple is bőséggel. Sőt van olyan Speed Triple is ami fel van szerelve a legfontosabb extrákkal.
A tavalyi naked összehasonlító tesztünkből kiderült, hogy a Speed Triple első futóműve kicsit puhácska szériában ha versenytempóban használjuk, mivel nem elég feszes rugót szerelnek bele gyárilag. Ezért készítettek egy mindent verő RaceTech futóműves példányt is amit bárki hazavihet.
Természetesen a jól felextrázott Speed Triple most akciós áron várja új gazdáját.

A Triumph Budapestnél lehetőség van kipróbálni a tesztmotorokat is, amelyekre tavasztól a tesztmotorok.hu oldalunkon tudtok bejelentkezni és véleményt írni.


Nézzétek meg mi minden van benne és mennyibe kerül. Katt a képekre!

A felszerelés sarokban pedig vagány Triumph ruházatokból és felszerelésekből tudtok válogatni.
 


A Damjanich utcából itt kell bekanyarodni


A bejárat előtt két ilyen zászlót lehet látni, így kívülről is könnyen megtalálható, ha épp nem állnak kint motorok az üzlet előtt.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending