Connect with us
Suzuki

Hírek

A Tomracing látványos standdal készül a motorshowra

A csapat a látogatók kedvében akar járni a hétvégi motorkiállításon – csinos lányokat, motorokat és autókat is találhatunk majd náluk

Published

on

tomracing a motorshown
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Mindenre odafigyel a Tomracing Motorsport Team, hogy lehetőleg tökéletesen kiszolgálja azokat az érdeklődőket, akik a hétvégén kilátogatnak a Hungexpo-ra. Ma ugyanis eldőlt a gridgirls.hu portállal közösen szervezett válogatáson, hogy a majdnem ötven csinos jelentkezőből melyik négy hostess lesz a kísérője a kiállítás alatt a team két élversenyzőjének, Juhász Dávidnak és az autós vonalat erősítő driftes Radák “Radír” Jánosnak.

Két lány a győztesek közül

Juhász Dávid motorversenyző: „A csapat nevében mondhatom, nagyon meglepődtünk azon, hogy ennyi gyönyörű lány jelentkezett a válogatásra. Mint a zsűri egyik tagjának, igencsak nehéz dolgom volt a választásnál, ám végül megszületett a döntés. Egy biztos, a látvánnyal most sem lesz gond a kiállításon. Aki a szép lányokat szereti nézni, nálunk megteheti, aki a motorokért van oda, nos, annak is lesz bőven kínálat a standunkon, ráadásul mi versenyzők is végig ott leszünk. Sőt, ezúttal Radír “szörnyetege révén” az autók szerelmesei sem fognak csalódni. Mindenkit sok szeretettel várunk, ráadásul a csapat idei szezonjával kapcsolatos, eddig titokban tartott információkról is lehull majd a lepel.”

A G pavilon 503/A standján találkozhatsz a csapattal

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending