Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Team Toth Pepe Aprilia kínai beszámolója

Barbera a harmadik, míg Tóth Imi a huszadik helyen végzett az első időmérőn SHANGHAIBAN.
 
 

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Nagyszerű időjárás fogadta a versenyzőket a kínai Nagydíj első napján a shanghai versenypályán, pedig az előrejelzések esőt jósoltak az egész hétvégére. Héctor Barberá egy nagyon sikeres napot zárt ma. A Pepe Toth Aprilia valenciai versenyzője ma mindkét edzésen a harmadik helyet szerezte meg, de reméli, hogy holnap mégjobb eredményt tud majd elérni, hogy minél jobb helyről rajtolhasson a vasárnapi futamon. Héctor javított a reggeli idején, ám még mindíg úgy gondolják, hogy javítani lehet mind a motoron, mind a rugózáson.

A box magyar sarkában, Tóth Imi sem búslakodik, hiszen elégedetten zárta a mai napot. Iminek nagyon jó volt a feelingje az LE Aprilián, jó úton haladnak a rugózással, bár a motor még nem elég erős. Reméli, hogy holnapra ez is rendbejön és előrébb tud majd kerülni a rajtsorrenben.

 
 
 

#21 Héctor Barberá – 3. ideiglenes rajthely:
“Az első nap többé kevésbé renben volt. Harmadikként zártam, ami nem rossz eredmény, de még javulnunk kell és a rugózáson is van még mit dolgozni. Mindenesetre ez nem rossz kezdés a Portugál futam után. A holnapi edzéseken remélem előre tudunk lépni, hiszen a motorom nagyon jól megy, erős és úgy tűnik, a váltóáttétellel is rendben vagyunk. Az edzés végén is tudtam javítani az időmön, pedig a gumik még elég hidegek voltak.”

 
 
 

#10 Tóth Imre – 20º:
“A motorom délutánra jobb volt, mint a reggeli szabadedzésen, bár a kigyorsításoknál a váltóáttétel még nem az igazi. Van 2 vagy 3 kanyar ezen a pályán ahol a kigyorsítás nagyon fontos, ezeknél elég sok időt veszítettem. Még finomítani kell a rugózáson, de jelentősen javultunk e tekintetben az előző futamokhoz képest. Holnap remélem tudok majd faragni a hátrányomból.”

2008.05.02

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending