Csatlakozz hozzánk

Hírek

A tanítvány dobogóra vitte Talma motorját

Bravúr: Laczkó Máté először ült Talmácsi Gábor motorján, mégis 2. lett a 600-asok között a legutóbbi nemzetközi IMRC versenyen a Felvidéken

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Talmácsi Gábor folyamatosan segíti, támogatja a tehetséges utánpótláskorú versenyzőket. Létrejött egy együttműködés a Talmácsi Racing és az MW Performance között, mely lehetővé tette, hogy Laczkó Máté példaképe motorjával rajthoz álljon a hétvégi IMRC kupa 600-as versenyén a dunaszerdahelyi Slovakia Ringen.

Máté már a kvalifikáción bizonyított, hiszen sikerült megszerezni a pole pozíciót, úgy, hogy még csak most ült először ezen a gépen. A futam előtt Talmácsi számos jó tanáccsal látta el Mátét, aki amit csak tudott, kamatoztatott is a pályán. Egy remek rajt után, végig harcban volt az első helyért, de végül meg kellett elégednie a dobogó második fokával (ami így is nagyszerű teljesítmény – a szerk.)


“Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy Talmácsi Gábor motorjával versenyezhettem ma és ő maga is ott volt velem a rajtrácson. Végig kemény csatát vívtam az elsőségért és végül csak egy kicsivel maradtam le a dobogó legfelső fokáról. Nagyon élveztem a verseny minden egyes percet és köszönöm Talmácsi Gábornak, a csapatomnak és mindenkinek, akik lehetővé tették számomra, hogy ilyen remek feltételekkel indulhassak ezen a futamon” – mondta Laczkó Máté.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending