Csatlakozz hozzánk

Hírek

A retró MT-07-es: Yamaha XRS700 2016

A hipszter stílus a motorozásban is hódít – a Yamaha egy modern megjelenésű modellt alakított klasszikussá, hogy elnyerje a divatozó fiatalok tetszését (videóval)

Közzétéve

ekkor

nap videoja julius 2015
Sportster
MAI Kótyavetye

Ugyanis elsősorban  fiataloknak szánja a Yamaha legújabb modelljét, ami nem teljesen (egyáltalán nem) új, hiszen alapjait tekintve egy MT-07. A soros kéthengeres sikermodell 270 fokban elékelt főtengelyű blokkja hajta az XRS700-at is, és a váz is ugyanaz az igényes, ultrakönnyű alumínium.


A technikai tartalom tehát szinte teljesen azonos, ami nagyban különbözik, a küllem, illetve a stílus, amit az XRS képvisel. Teljesen a két dizájn-pólus, a két véglet között mozog a Yamaha, hiszen egy modern, futurisztikus vasból alkottak retrót. A műszerfal és a hátsó lámpa úgy tűnik, az XV950-ről (teszt) maradt meg – külön dicséretet érdemelnek a “retró mintájú” gumik!


A klasszikus dizájn alapja az a “Faster Sons” koncepció, amelyet a mára világhírűvé vált építő, a Yamahának (is) dolgozó Shinya Kimura rajzolt. A hivatalos bemutatót november elején tatrják az EICMA-n Milánóban, és nem sokkal ezután kapható is lesz Európában. Hogy mennyiért, vagy mennyivel lesz drágább az “alapmodellnél” (az MT-07 kétmillióba kerül ABS nélkül), azt még nem tudni.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending