Csatlakozz hozzánk

Hírek

A program, amiért a veséd is eladnád

Exkluzív motoros élmény a spanyol napsütésben: országúti túrák, versenypályás tréningek és off-road kalandok a legújabb BMW-k nyergében…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Az andalúziai Almería régióhoz tartozó Mojácar városa minden évben az
„Indalo de Oro” elismeréssel díjazza azon szervezeteket vagy
magánszemélyeket, akik jelenlétükkel és tevékenységükkel sokat tettek a
városért és a régióért. A város most a BMW-t is kitüntetésben
részesítette a BMW Motorrad Test-Camp Almeria rendezvény által a
turizmus előremozdításában elért érdemei végett.

Az idén január 27-e és március 11-e között immár hetedik alkalommal megrendezett egyedülálló, teljes körű szolgáltatást nyújtó rendezvény a kalandtúra, a tesztmotorozás és a nyaralás “életre szóló” kombinációját biztosítja. A résztvevők változatos programokra (lásd lentebb) számíthatnak a 2016-os BMW modellek nyergében.


A BMW Motorrad Test-Camp Almeria a 2016-os szezon első csúcspontja. Miközben februárban nálunk gyakran még mindig télies idő van, addig az almeriai régióban tavaszias idő honol.


A változatos és személyre szabható program idén a Kanyarsuli újdonsággal egészül ki. Ez egy versenypályás alapképzés, amely kezdőknek, újrakezdőknek valamint rutinos motorosoknak is egyaránt hasznos. Természetesen továbbra is elérhető a közkedvelt Újrakezdő csomag, ahol szakértők segítenek a motorozás élményének újra felfedezésében. A Közúti teszt során csoportos vezetett túrák formájában, kanyargós utakon lehet a Costa del Sol-tól egészen a hófedte andalúziai Sierra Nevada-hegységig motorozni. Az Enduro túra keretein belül a terepmotorozás szerelmesei különböző nehézségi szinteken tehetik próbára tudásukat. A Versenypálya teszt folyamán a résztvevők a Circuito de Almeria pályán megtanulhatják az ideális íveket, valamint a megfelelő fékezési pontokat is begyakorolhatják.

További részletek és jelentkezés az angol nyelvű honlapon.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending