Csatlakozz hozzánk

Hírek

A program, amiért a veséd is eladnád

Exkluzív motoros élmény a spanyol napsütésben: országúti túrák, versenypályás tréningek és off-road kalandok a legújabb BMW-k nyergében…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az andalúziai Almería régióhoz tartozó Mojácar városa minden évben az
„Indalo de Oro” elismeréssel díjazza azon szervezeteket vagy
magánszemélyeket, akik jelenlétükkel és tevékenységükkel sokat tettek a
városért és a régióért. A város most a BMW-t is kitüntetésben
részesítette a BMW Motorrad Test-Camp Almeria rendezvény által a
turizmus előremozdításában elért érdemei végett.

Az idén január 27-e és március 11-e között immár hetedik alkalommal megrendezett egyedülálló, teljes körű szolgáltatást nyújtó rendezvény a kalandtúra, a tesztmotorozás és a nyaralás “életre szóló” kombinációját biztosítja. A résztvevők változatos programokra (lásd lentebb) számíthatnak a 2016-os BMW modellek nyergében.


A BMW Motorrad Test-Camp Almeria a 2016-os szezon első csúcspontja. Miközben februárban nálunk gyakran még mindig télies idő van, addig az almeriai régióban tavaszias idő honol.


A változatos és személyre szabható program idén a Kanyarsuli újdonsággal egészül ki. Ez egy versenypályás alapképzés, amely kezdőknek, újrakezdőknek valamint rutinos motorosoknak is egyaránt hasznos. Természetesen továbbra is elérhető a közkedvelt Újrakezdő csomag, ahol szakértők segítenek a motorozás élményének újra felfedezésében. A Közúti teszt során csoportos vezetett túrák formájában, kanyargós utakon lehet a Costa del Sol-tól egészen a hófedte andalúziai Sierra Nevada-hegységig motorozni. Az Enduro túra keretein belül a terepmotorozás szerelmesei különböző nehézségi szinteken tehetik próbára tudásukat. A Versenypálya teszt folyamán a résztvevők a Circuito de Almeria pályán megtanulhatják az ideális íveket, valamint a megfelelő fékezési pontokat is begyakorolhatják.

További részletek és jelentkezés az angol nyelvű honlapon.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending