Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Playboy a MotoGP-ben

Randy de Puniet, az LCR Honda és a nyuszik. Figyelem, pucér nénis (és bácsis) képek!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A válságban a felmentő sereg fehérneműben, sőt meztelenül érkezik, legalábbis a szerencsések számára. A MotoGP egyik legkisebb privát csapatának, az LCR Hondának idén a Playboy lesz a főszponzora – igaz, csak alkalmanként.

A korábbi GP-pilóta, az olasz Lucio Cecchinello egyversenyzős alakulata vélhetően nem volt könnyű helyzetben, amikor az idei szezonra kellett szponzort találnia Randy de Puniet versenyeztetéséhez. Sokba kerül az utazás és a Honda RC212V, nagyon sokba…

A csapatnak végül sikerült megszereznie a Playboy amerikai fejeseinek jóváhagyását, s így tárgyalásokba kezdhettek a nyuszis magazin regionális képviseleteivel a támogatásról. Nem egész évre szóló főszponzori szerződésről van szó, hanem arról, hogy bizonyos futamokon a Playboy leányvállalatai állják a ceh egy részét. A megoldás előnye, hogy senkinek sem kell irdatlanul nagy pénzeket letennie, hanem viszonylag szerényebb összeg ellenében kapnak egy-két futamon megjelenési lehetőséget.

Cecchinello az első körben a hazaiaknál kilincselt, és meg is állapodott a Playboy Olaszországgal egyfajta szezonnyitó támogatásról. A szerződés értelmében De Puniet ruháján és motorján is ott volt a Playboy logója a tegnap befejeződött hivatalos MotoGP teszten Jerezben, s ugyanezzel a fényezéssel állnak rajthoz az idény második és harmadik futamán Japánban és Spanyolországban. A szezonnyitó katari versenyen viszont a helyi szokásokat tiszteletben tartva inkább mellőzik a (visszafogott) erotikát. A csapat más országok Playboy licensztulajdonosaival is tárgyal, de megegyezés velük még nem született.

A beharangozó fotósorozat jól sikerült – ez bizony nem egy szokványos csapatbemutató! Kíváncsian várjuk, láthatunk-e majd hasonlóan lengén öltözött lányokat az LCR boxában, esetleg a rajtrácson – természetesen egy szál esernyőben. A meztelen felsőtestű Randy de Puniet-ről mi könnyen lemondunk, de ha a hölgyeknek ez hiányzik, hát jöjjön ő is…

És ha már itt tartunk, ajánljuk figyelmetekbe a magyar Playboy aktuális, áprilisi számát, amelynek 96. oldalán a motoros cikket a Tesztmotor.hu írta!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending