Csatlakozz hozzánk

Blog

A Pirelli naptár 2010 készítése

Ki ne szeretne részt venni egy ilyen remek bulin? A kérdés költői, és kizárólag férfiaknak szól…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Pirelli hivatalos, 2010-es naptárának fotózásáról mutatunk egy rövid kisfilmet. A látszat ellenére a modellek kőkemény munkát végeznek, lovagolniuk kell, pulykát kell tartaniuk a kezükben, sőt, még a cápáktól hemzsegő tengerbe is bekergetik őket néhány jó fotó kedvéért. Mindezt a Brazíliában, a döglesztő hőségben. A közreműködő fotósokat sem kell irigyelni, hiszen egy rakás vihogó, fiatal csitrivel kell együtt dolgozniuk. Vagy mégis?

 

 

{youtube}Cs7bzXYShmE{/youtube}

A hölgyek: Ana Beatriz Barros, Gracie Carvalho, Lily Cole, Abbey Lee Kershaw, Rosie Huntgindon, Georgina Stojilijtoric, Daisy Lowe, Marloest Horst, Eniko Mihalik, Catherine McNeil, Miranda Kerr.

Tudtad-e?

A Pirellinél több mint 40 éves hagyomány, hogy legjobb kereskedőiket, VIP ügyfeleiket az év végén meglepik egy különleges falinaptárral. A Pirelli Calendarban művészi képek szerepelnek, jellemzően hiányos öltözetű, csinos hölgyről. 1964 óta évente új naptár készül, az évek során olyan neves modelleket sikerül megnyerni hozzá, mint Naomi Campbell, Kate Moss, Cindy Crawford, Milla Jovovich, Penélope Cruz, vagy Sophia Loren.


Egy kép az 1964-es Pirelli Calendarból

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending