Csatlakozz hozzánk

Akciók

A Nolan legyűrte a Schuberth-et

Az N104 nyert a C3 előtt a mértékadó német szaklap felnyitható sisaktesztjén

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Nolan N104 győzelmet aratott – elsősorban a “hazai” prémiumsisak, a Schuberth C3 felett – a német Motorrad & Reisen túramotoros szaklap sisaktesztjén.

A magazin 2012. szeptember-októberi számában megjelent tesztben a felnyitható állrészű – korábban már nálunk is bemutatott Nolan N104 a Schuberth C3-mal, a BMW System 6-tal, a HJC RPHA Max-szal, a Lazer Monaco Carbonnal, a Shark EvoLine Serie 3-mal és a Shoei Neotec-kel mérkőzött meg.

Az összehasonlításban résztvevő sisakok közül csupán kettő, a Nolan N104 és a Schuberth C3 kapott „Nagyon jó” értékelést, és csak ez a két modell érdemelte ki a Motorrad & Reisen ötcsillagos Toptipp minősítését. Az N104 jobb ár-érték arányának köszönhetően végzett a szintén kiemelkedő teljesítményt nyújtó Schuberth C3 előtt.

A tesztelők szerint az N104 rendkívül kényelmes sisak, alacsony és nagy sebesség mellett is csendes, a külön megvásárolható N-Com B4 kommunikációs rendszer pedig tökéletesen látja el feladatát. A cikk kiemeli, hogy az N104 is rendelkezik kettős – zárt és nyitott sisakokra is érvényes – homologizációval. Ez azt jelenti, hogy a modell zárt állrésszel teljesíti a zárt fejvédőkre vonatkozó biztonsági előírásokat.

A nívós magazin végkövetkeztetése szerint a Nolan N104-et  mindenképpen érdemes számításba venni, ha valaki minőségi felnyitható túrasisakot szeretne vásárolni. Valamint a Schuberth C3  is – a tesztelők véleménye szerint – évek óta az egyik legjobb felnyitható sisak a piacon.


Az állrészt lecsukva ugyanolyan biztonságos, mint a “gyári” zárt bukók – az N104 teljes egészében Olaszországban készül


Casey Stoner visszavonulása előtt tiszteleg az ausztrál #1-essel a Nolan

További információ:

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c
Telefon: +36 1 877 4430
Fax: +36 1 877 4440
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: pult@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending