Csatlakozz hozzánk

Blog

A nap videója: Villanymotorral is lehet csapatni

A jövő már tényleg közeljövő: 2015-ben forgalomba hozza a KTM elektromos motorját, a Freeride E-t, amin még a vadászok sem lőnek rád a lesből az erdőben…

Közzétéve

ekkor

a nap videoja - szeptember 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Persze más előnyei is vannak a KTM elektromos endurójának a szinte nulla zajszennyezésen túlmenően: például meglehetősen könnyű, mindössze 106 kilós a karcsú gépezet. Aki ment a – “rendes” motoros – Freeride 350-essel, az mind laza BMX-ezéshez hasonlította a mókamotort. A villanyos Freeride esetében valószínűleg még könnyedebb élményt kapunk, melyről 22LE-s teljesítmény és 42Nm-nyi nyomaték gondoskodik. Egy feltöltéssel nagyjából egy órát motorozhatunk, tehát nem érdemes messzire menni – hacsak nem visszük magunkkal a pótakkut, de ez a súlya miatt nem valószínű. Meg aztán az is érdekes látvány lenne, ha a cingár Freeride méretes kofferrel (topcase-szel) járna… Ha viszont nem nagyon tervezünk messzebbre menni, mint egy BMX-szel, különleges “nagyfeszültségű” kalandokban lehet részünk:

Az pedig külön öröm, hogy Danny MacAskill-el népszerűsíti a villanybringát a KTM: a skót triálbiciklist ha máshonnan nem is, a Way back home c. klasszikus és méltán világhírű videóból (33 millió megtekintés, eddig!) mindenki ismerheti – ezután nagyon kíváncsian várjuk, mit alkot a Freeride-al:

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending