Csatlakozz hozzánk

Blog

A Nap Videója: Stuntrider Isztambulban

A 25 éves, szlovén stuntrider, Rok Bagoroš Isztambulba látogatott, hogy trükkjeivel kápráztassa el az ottani lakosságot.

Közzétéve

ekkor

a nap videoja 2014 december
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A KTM szponzoráltja egy új Duke 200-zal járja végig Törökország legnagyobb városának gyönyörű utcáit. Így mesélt Rok az isztambuli forgatásról:

„ Idén nyáron jártam életemben először Isztambulban és csodásan éreztem magam. Felfedeztem a népszerű történelmi helyeket, élveztem a helyi ételeket és találkoztam a török rajongóimmal, akik már évek óta várnak rám… Nem találsz túl sok isztambuli stunt videót a neten, aminek egy igazán nagy oka van. A város, a maga 17 millió lakosával olyan zsúfolt, hogy szinte lehetetlen értékelhető felvételek készíteni a történelmi helyek közelében, amik kimondottan jól mutatnának egy videóban. A csapatommal készültünk erre a helyzetre de még így is rendesen meglepődtünk. Hajnali háromkor kellet kelnünk, hogy négykor már a helyszínen lehessünk és nyugodtan forgathassunk, amíg még mindenki alszik. A HeadLens csapattal, akik a videót készítették, öt napig forgattunk egyhuzamban napi három órás alvások mellett. Állandó harc volt az időjárással, az aszfalttal (Isztambul utcái nagyon csúszósak) de megcsináltuk. Mindig izgalmas ilyen videókat készíteni mert ezek olyan kalandok amiket soha nem felejtesz el. Az ilyen alkalmakkal van lehetőségem megismerkedni a helyi kultúrával más esetben ugyanis egyszerűen nincs időm. Amint befejezek egy show-t már repülök is egy másik országba, hogy ott is felléphessek (annyira sajnálom szegényt – a szerk.).”

Most pedig tekintsd meg ezt a tényleg tuti kis filmet.

Meg még pár képet ha már itt vagy.Te melyik városban trükközgetnél legszívesebben?

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending