Csatlakozz hozzánk

Blog

A nap videója: Nem csak deszkával lehet szörfözni

Úgy nézzétek ezeket a felvételeket, hogy két éves előkészületeket igényeltek…ennek megfelelően a végeredmény igazán különleges lett – ilyet még tuti nem láttatok!

Közzétéve

ekkor

nap videoja augusztus 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Robbie „Maddo” Maddison neve ismerős lehet többek között a Red Bull X-Fighters szériából, vagy a Crusty demons of dirt elvetemült FMX-mókákat (is) bemutató részeiből. Az ausztrál freestyle motokrosszos most is egy, a DC Shoes által szponzorált és készíttetett kisfilmben mutatta meg tehetségét. Erre a “vizes félcsöves” projektre nem kevesebbet, mint két évet készült, de saját bevallása szerint (is) megérte, mert utánozhatatlan élményben volt része, és eddig még sosem látott felvételek születtek Tahiti híres strandjainak híres hullámain. A Francia Polinézia részét képező Tahiti szigete egyébként “nagyjából félúton” van Ausztrália és Dél-Amerikai között, a Csendes-óceán kellős közepén. Egyértelműen bakancslistás környezet, de nem feltétlenül motorral, hiszen például Maddo KTM-jén kívül nem nagyon járt krosszgép még a környéken (pár ezer kilométeres körben…).

FMF A MOTOPARTSSHOP.HU MOTOROSBOLTBAN KAPHATÓ

KETTŐ ÉS NÉGYÜTEMŰ MOTOROKHOZ IS RENDELHETŐ MINDENFÉLE FMF KIPUFOGÓ DOB ÉS RENDSZER IS A WEBSHOPUNKBÓL. A MOTORALKATRÉSZEK MELLETT RENGETEG KIEGÉSZÍTŐT IS TALÁLTOK AZ FMF GYÁRTÓ TERMÉKEI KÖZÖTT RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐVEL.

Sajnos még ilyen spéci vízben használható Dunlop gumi még nincs a kínálatban, de minden egyéb aszfaltra és terepre szánt gumit megtaláltok itt.

  

Comments

comments

Trending