Csatlakozz hozzánk

Blog

A nap videója: Ma 36 éves Valentino Rossi

Rövid videós köszöntő a doktor születésnapja alkalmából

Közzétéve

ekkor

valentino rossi 36 eves
RST AIRBAG
A kilencszeres világbajnok korunk legeredményesebb versenyzője a MotoGP sorozatának, és habár az ellenfelek már szívesen nyugdíjaznák, a doktor még mindig versenyképes és sikerre éhes!

Az olasz versenyzőt csupán idősebb honfitársa, Giacomo Agostini előzi meg a világbajnoki címek tekintetében (15 db). Habár a doktor valószínűleg ezt már nem hozza be, így is a legtöbb statisztikában ő vezeti az örök ranglistát. Rossi mindig gyorsan alkalmazkodott az új motorokhoz, és harci kedve is legendás volt. Második évében már meg is nyerte a 125-ös géposztályt, és ugyanígy tett a 250-esek és az 500-asok közt is. A MotoGp négyütemű érájának kezdetén 2002-ben már uralta a sportágat, és csak hárman voltak képesek legyőzni őt: Nicky Hayden, Casey Stoner és Jorge Lorenzo. A doktor szakértelmét jól tükrözi, hogy bajnok csapatot tudott kovácsolni a gyengébb Yamahából, ám 2011-ben ez a Ducatival már nem sikerült neki. Marquez érkezésekor már egy megfontoltabb Rossit láthattunk, és habár volt három-négy gyengébb éve, tavaly megmutatta, hogy igenis számolni kell még vele! Rossi harminchat évesen az idei évben is nyeregbe száll a bajnoki címért a Yamaha gyári alakulatában!

A MotoGP két legeredményesebb versenyzője – összesen 24 világbajnoki cím fűződik a nevükhöz

Köszöntsük hát a bajnokot ezzel a remekül összeállított rajongói videóval!

Ha szeretnél mégtöbb videót Rossiról, ajánljuk a következőt is – bár nem tudjuk, hogy az apa, Graziano mit mond a videó végén 🙂 )

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending