Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

A nap videója: Közlekedj biztonságosan!

A Motoros Family ismét nagyszabású akciót szervezett, hogy felhívja a figyelmet a biztonságra – a Hungaroringen 200 motoros melegített be a szezonra

Közzétéve

ekkor

a nap videoja - 2015 aprilis
Sportster
MAI Kótyavetye

A 2. alkalommal megrendezett Biztonságos Közlekedés Napján a figyelemfelkeltést olyan motoros hírességek segítették elő, mint Gyutai Adrián, Kárász Robi, Hajas Laci, Kovács Áron, Sági Szilárd, Gergely Pista, Terecskei Rita, Uszkó Laci, Szabó Győző… A résztvevők először a versenypályát próbálhatták ki turistatempóban, majd a Hungaroring Motoros Akadémia segítségével több elméleti/gyakorlati programmal (10 modulban) is bővíthették ismereteiket. A Motoros Family és az Akadémia közös és hosszú távú célja, hogy a motorosok minél biztonságosabban használják az utakat, így a közúti motoros balesetek száma is csökkenthet.

Celebek a biztonságos közlekedésért

Ugyanezzel a céllal tette közzé a napokban az ORFK-OBB az alábbi figyelemfelhívó kisfilmet is, amely elsősorban az autós közlekedőtársaknak szól.

Tavasszal a közlekedésben megjelennek a motorosok. A hosszú téli hónapok alatt a közlekedés többi résztvevője szinte teljesen elszokik ezektől a dinamikusan mozgó, de nehezebben észrevehető járművektől. Egyik tipikus baleseti helyzet az elsőbbség meg nem adása, ami megfelelő körültekintéssel elkerülhető lenne:

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending