Connect with us

Blog

A nap videója: Kori a VB-re készül

A hétvégén startol a SuperEnduro GP, melynek állandó résztvevője lesz Németh Kornél is. A felkészülésébe pillanthattok bele az alábbi remek kisfilm által…

Published

on

nemeth kornel a superenduro vb-re keszul
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Videó: HTS KTM / Nagy Norbert

Egyik legtehetségesebb krosszosunkat (vagyis mostmár mondhatjuk úgy is, endurósunkat) tavaly az év újoncának választották a Superenduro világbajnokságon, ami már önmagában is sokat elárul – nem véletlen, hiszen rögtön az előkelő 5. helyen végzett, világbajnokokból és Erzberg-győztes klasszisokból álló mezőnnyel csatázva. Idén már állandó tagja lesz a sorozatnak, a tavalyi eredménye nyomán a szervezők utaztatják a tengerentúli helyszínekre is, Brazíliába és Mexikóba egyaránt.


Idén futamgyőzelmeket, dobogós helyezéseket tűzött ki célul, ezért keményen edz, szinte állandóan a komlói Dirtparkban (felkészülésének legfőbb helyszínén) rója a köröket. Felkészülésének egy apró szeletkéjét adja át nektek ez a hangulatos kisfilm, mely minden megmutat, ami csodálatos ebben a sportban! A videó az Instar Films közreműködésével készült.

A britek már most imádják Korit, reméljük, a hétvégén sikerül ismét nagyot alkotnia.

Mi drukkolunk!

A vébé hivatalos versenynaptára ITT elérhető. (De változás, hogy a finn GP anyagi okok miatt elmarad, a fordulót valószínűleg nem pótolják.)

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending