Csatlakozz hozzánk

Blog

A nap videója: Így tombol a Vadállat Detroitban

A 180 lóerős KTM 1290 SuperDuke R rászabadul a Szellemvárosra, az egykori autógyártás-fellegvárra, Detroit kísérteties utcáira

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A közvetlenül a kanadai határ mentén fekvő michigani Detroit hanyatlása az ingatlanválásággal teljesedett ki, de tulajdonképpen már a 60-as években elkezdődött (amikor a fehérek “elmenekültek” a városból az agglomerációba). Miután a recesszió megpecsételte a sorsukat és bezártak az autógyárak, százezrek(!) menekültek el a városból, aminek köszönhetően több, mint tízezer üres épület áll Detroitban – az utóbbi években ezért hívják Szellemvárosnak. A lakók túlnyomó része fekete és nagy szegénységben él, az összlakosság pedig úgy 700 ezerre tehető – úgy, hogy 1930-ban már másfél millióan lakták! Magyarán egy fél metropolisz üresen áll, ami az USA egyik történelmi jelentőségű (autóipari, kulturális, sport) helyszíne – több fotós és dokumentumfilm-készítő mellett például a KTM marketingeseit is megihlette a történet.

Ahogy Detroitra a Szellemváros, úgy a SuperDuke R-re is találóak a Vadállat, Bestia és efféle jelzők, lásd a tesztet. Jövőre egy különleges, új kivitelben is érkezik.


MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending