Connect with us
Suzuki

Blog

A nap videója: Így motoroznak az Urak

The Distinguished Gentlemans Ride – hogy az meg micsoda? Jól öltözött úriemberek vonulása a városban – már Budapesten is volt és lesz ilyen

Published

on

nap videoja augusztus 2015
ULTRABOLT
RST AIRBAG

“2014-ben először rendeztünk Distinguished Gentlemans Ride futamot Magyarországon. 48 Úriember találkozott a budapesti futamon, és igen, eltelt 1év! Találkozzunk 2015. Szeptember 27-én” – olvasható az esemény Facebook oldalán, ahol a DGR-t a következőképpen írják le: “egy olyan közösségteremtő jótékonysági megmozdulás, melynek célja, hogy összehozza az olyan motorosokat, akik a café racer, bobber, classic… típusúak szerelmesei. Ezzel együtt még pénzt is gyűjtünk jó célra, mégpedig a férfiak egészségéért! Mindez egy közös motorozás keretein belül történik, amelyet szerte a világon egy napon rendeznek meg, az egyes városok motorszerető önkénteseinek szervezésében!”

A klasszikus gépek klasszikus ruhákba öltözött ridereiről természetesen azonnal a kisköbcentis MopedMetal (film!) ugrott be, amelyen idén mi is részt vettünk. A DGR-t azonban nem a TurboMetal, hanem a hasonlóan retró-kedvelő Cult Ride szervezi. Hogy érezzétek, miről szól ez az egész, nézzétek meg a tavalyi Úriembermenetről készült filmet:

Ha lenne egy Scramblerem vagy Thruxtonom, nem sokáig gondolkodnék rajta, mit csináljak azon a vasárnapon.Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending