Connect with us

Blog

A Nap Videója: Husqvarna 701 Supermoto

Szeptember végén kiderült, hogy a 701 Supermoto részét képezi majd a Husqvarna 2016-os kínálatának. A sajtó anyag szerint ez lesz a Husqvarna új korszakának első motorja. 2015 novemberében érkezik az európai kereskedőkhöz.

Published

on

husky 701
Sportster
RST AIRBAG

A 2014-es EICMA óta tudjuk, hogy érkezik majd a 701. Amit akkor még nem lehet tudni, hogy az USA-ba is kapható lesz-e majd az új gép. Ezt mostanra már megerősítette a svéd gyártó. Egyetlen nyitott kérdés maradt már csak csupán. Az ár.

A márka rengeteg javult, miután a KTM felvásárolta még 2013-ban. Újra indultak Spercross és Motorcross versenyeken. A sikeres együttműködést most már pedig az utcai modellekben is szeretnék kamatoztatni.

A 701 Supermotot egy 690 köbcentis egyhengeres hajtja, ami erősen hajaz a KTM Duke 690 erőforrására. Mindkettő vízhűtéses, egyeznek a furat és löket méretek, a kenés, az áttételezés, a hatos váltó, a hidraulikus csúszó kuplung és az elektronikus gázkar. Ráadásként viszont a Husky három előreprogramozott teljesítmény-móddal érkezik. Választhatunk majd a Standard (alap), a Soft (puha) és az Advanced (profi) módok közül.

A belső szerveket egy acél váz tartja a helyén, amely egy teljesen állítható WP futóművel kapcsolódik a kerekekhez elől és hátul egyaránt. Az első 48 mm-es villa 22 centiméteres rugóúttal rendelkezik míg a hátsó rugóstag 25 centissel

Elől négy dugattyús Brembo nyergek szorítanak rá a 320 mm-es tárcsára míg hátul egy egy dugattyús teszi ugyanezt egy 240-es tárcsával. A 701-hez egyébként rendelhető a Bosch által fejlesztett ABS rendszer is. A motor szárazsúlya egyébként 145 kiló környékén alakul.

A Husqvarna egy egész honlapot szentelt az új jövevénynek.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending