Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Blog

A Nap Videója: Husqvarna 701 Supermoto

Szeptember végén kiderült, hogy a 701 Supermoto részét képezi majd a Husqvarna 2016-os kínálatának. A sajtó anyag szerint ez lesz a Husqvarna új korszakának első motorja. 2015 novemberében érkezik az európai kereskedőkhöz.

Közzétéve

ekkor

husky 701
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A 2014-es EICMA óta tudjuk, hogy érkezik majd a 701. Amit akkor még nem lehet tudni, hogy az USA-ba is kapható lesz-e majd az új gép. Ezt mostanra már megerősítette a svéd gyártó. Egyetlen nyitott kérdés maradt már csak csupán. Az ár.

A márka rengeteg javult, miután a KTM felvásárolta még 2013-ban. Újra indultak Spercross és Motorcross versenyeken. A sikeres együttműködést most már pedig az utcai modellekben is szeretnék kamatoztatni.

A 701 Supermotot egy 690 köbcentis egyhengeres hajtja, ami erősen hajaz a KTM Duke 690 erőforrására. Mindkettő vízhűtéses, egyeznek a furat és löket méretek, a kenés, az áttételezés, a hatos váltó, a hidraulikus csúszó kuplung és az elektronikus gázkar. Ráadásként viszont a Husky három előreprogramozott teljesítmény-móddal érkezik. Választhatunk majd a Standard (alap), a Soft (puha) és az Advanced (profi) módok közül.

A belső szerveket egy acél váz tartja a helyén, amely egy teljesen állítható WP futóművel kapcsolódik a kerekekhez elől és hátul egyaránt. Az első 48 mm-es villa 22 centiméteres rugóúttal rendelkezik míg a hátsó rugóstag 25 centissel

Elől négy dugattyús Brembo nyergek szorítanak rá a 320 mm-es tárcsára míg hátul egy egy dugattyús teszi ugyanezt egy 240-es tárcsával. A 701-hez egyébként rendelhető a Bosch által fejlesztett ABS rendszer is. A motor szárazsúlya egyébként 145 kiló környékén alakul.

A Husqvarna egy egész honlapot szentelt az új jövevénynek.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending