Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Blog

A nap videója: Harley és a Davidson fiúk

Egy legendás motor születésének igaz története: Harley és a Davidson fiúk címmel saját gyártású fikciós minisorozat indul a Discovery Channel műsorán szeptember 18-án

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A Harley-Davidson jóval több, mint motorbicikli. A Harley-Davidson a szabadság, az erő és a haladás szimbóluma. Három nagyot álmodó milwaukee-i kölyök: a vállalkozó szellem, a zseniális mérnök és a vakmerő motoros életműve. Bár útjukat számtalan akadály és kegyetlen riválisok keresztezik, ők az óriási kockáztok és a halálos motorversenyek dacára is kitartanak, hogy merész álmukat megvalósítsák és a fizikai törvényeinek olykor fittyet hányó motort megépítsék és megszerettessék. A Harley és a Davidson fiúk, a Discovery Channel nagyszabású fikciós minisorozata a mára legendássá vált motor születésének igaz történetét meséli el három izgalmakkal teli estén át.

A sorozat olyan sztár színészeket vonultat fel, mint Michiel Huisman („Trónok harca”) Walter Davidson szerepében, Robert Aramayo („Trónok harca”) William (Bill) Harley szerepében, és Bug Hall („Kis gézengúzok”), aki Arthur Davidson figuráját kelti életre. Mellettük Stephen Rider („Daredevil”), Jessica Camacho („Az Álmosvölgy legendája”), Daniel Coonan („EastEnders”), Annie Read („Kínos”), Wilson Bethel („Szívek doktora”), Dougray Scott („Mission: Impossible 2), Gabe Luna („Matador”), Alex Shaffer („Győzzünk már!”) játsszák a főbb szerepeket, illetve az újoncnak számító Essa OShea és Sean Scully.


Harley-Davidson alkatrészek, kiegészítők és felszerelések széles választékban a MotoPartsShop-ban

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

ohropax

INSTAGRAM

Trending