Csatlakozz hozzánk

Blog

A nap videója: Extrém átmenet

Milyen az, amikor a négyütemű krosszversenyzőt átültetik a kétütemű enduróra, és elrángatják a vadonba? Hát ilyen…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az általunk – a filmjei és a motorozása miatt egyaránt – favorizált Adam Riemann enduro-bajnok pontosan így tett a fiatal Louis Calvin motokrossz-tehetséggel. Nem akármit tolt ifjú padawanja alá, hanem a KTM legnagyobb kétütemű enduróját, a 300EXC-t – ami kezdésnek nem kevés, de Calvin nyilván rendelkezik annyi tapasztalattal, hogy ne szaladjon széjjel a mérges ménes. Ahogy a Motology Films-től már megszokhattuk, látványos bütykösgumis felvételek következnek, így az enduroszezon kellős közepén.

Egy ilyen új, “nagyköbcentis” 2T enduróval csapatni egyébként nem olcsó mulatság, Magyarországon a 300EXC 2.721.400 forintba kerül, a Six Days kivitel pedig már szinte alulról súrolja a hárommilliós határt – 100 kétütemű köbcentinként majdnem 1 guriga…az élményt meg kell fizetni!

Motocross felszerelések és alkatrészek a MotoPartsShop-ban

Ha Ti is szeretnétek tetőtől talpig motokrosszversenyzőnek öltözni, Alpinestars, Moose Racing, és Thor motokrossz felszereléseket minden mennyiségben találtok a webshopunkban.
A Krosszmotorokhoz pedig mindenféle alkatrészt tudunk rendelni a gumiktól elkezdve az idomokon keresztül a dugattyúkig szinte minden alkatrész megtalálható a kínálatban.

Ha kérdésed van hívd Zsoltit a motorosboltban! +36.20.9888.235


Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending