Csatlakozz hozzánk

Sokkoló

A nap videója: Csak magadra számíthatsz!

Csak magadra számíthatsz, amikor motorozol! Ezt vésd az eszedbe! Vezess úgy, mintha mindenki vakon közlekedne körülötted!

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Nagyjából (pontosan) ez a mondanivalója az alábbi figyelemfelkeltő filmnek. Ugyanis szezon kezdetével nemcsak az autósoknak kell újra megszokni a motorosokat, hanem fordítva is: nekünk is újból számolni kell a sokszor figyelmetlen autós társakkal. Mi motorosok is tudjuk, hogy egy autó – legtöbbször – kevésbé lendületes, és a benne ülők kilátásai sem “olyanok” (mármint az utastérből..). És nem csak nekik kell újra felvenni a ritmust, hanem bizony nekünk is – hogy a szezonra bemelegítés “bajmentes” legyen.

Van az régi motoros mondás, miszerint vezess úgy, mintha mindenki rád vadászna! Nos, ez pontosan így igaz. Ha maradéktalanul hiszel a KRESZ Bizalmi elvében, akkor egy barom vagy. Ne bízz senkiben. Csak magadban. Mert csak magadra számíthatsz.

Non ci vedono, punto!

Non ci vedono, punto!Non fate alcun affidamento sugli automobilisti: nei confronti delle moto è come se fossero ciechi.Quest pubblicità sociale servirà a togliere la benda?Drivers just dont see us riders.#moto #motorcycle #motorbike #errarebikerest

Közzétette: Codcast Channel – 2016. február 19.

És ha még figyel is ránk az autós, akkor is simán előfordulhat, hogy a holttérben nem vesz észre! Ezt mindig tartsd szem előtt!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending