Csatlakozz hozzánk

Sokkoló

A nap videója: Csak magadra számíthatsz!

Csak magadra számíthatsz, amikor motorozol! Ezt vésd az eszedbe! Vezess úgy, mintha mindenki vakon közlekedne körülötted!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Nagyjából (pontosan) ez a mondanivalója az alábbi figyelemfelkeltő filmnek. Ugyanis szezon kezdetével nemcsak az autósoknak kell újra megszokni a motorosokat, hanem fordítva is: nekünk is újból számolni kell a sokszor figyelmetlen autós társakkal. Mi motorosok is tudjuk, hogy egy autó – legtöbbször – kevésbé lendületes, és a benne ülők kilátásai sem “olyanok” (mármint az utastérből..). És nem csak nekik kell újra felvenni a ritmust, hanem bizony nekünk is – hogy a szezonra bemelegítés “bajmentes” legyen.

Van az régi motoros mondás, miszerint vezess úgy, mintha mindenki rád vadászna! Nos, ez pontosan így igaz. Ha maradéktalanul hiszel a KRESZ Bizalmi elvében, akkor egy barom vagy. Ne bízz senkiben. Csak magadban. Mert csak magadra számíthatsz.

Non ci vedono, punto!

Non ci vedono, punto!Non fate alcun affidamento sugli automobilisti: nei confronti delle moto è come se fossero ciechi.Quest pubblicità sociale servirà a togliere la benda?Drivers just dont see us riders.#moto #motorcycle #motorbike #errarebikerest

Közzétette: Codcast Channel – 2016. február 19.

És ha még figyel is ránk az autós, akkor is simán előfordulhat, hogy a holttérben nem vesz észre! Ezt mindig tartsd szem előtt!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending