Csatlakozz hozzánk

Műhely

Műhely: Brutál motorra brutál dobot!

Magyar égre magyar csillagot, brutális motorkerékpárra brutális kipufogódobot! Az MV Agusta és az SC Project is eléggé brutále – főleg együtt!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ez az MV és SC párosítás annyira jól sikerült az Agusta pesti műhelyében, hogy nem tehettük meg, hogy ne A nap videója legyen. Legalábbis annyira kellemes borzongást váltott ki élőben az emberből, ráadásul már QD dobbal sem szólt rosszul, de ami utána következett (nem, nem az ilyenkor szokásos “dob nélküli” rész…). Most Ti is részesülhettek kicsit virtuálisan az akusztikus (és vizuális) élményből, illetve élőben is, amennyiben május 1-jén ellátogattok Kunmadarasra – halkan mondom, lehet lesz egy széria dragster, tehát MV Dragster az indulók között a 750-954 kategóriában (ugye 800-as sorhármas). Ami mégsem lesz teljesen széria, hiszen az SC Project ördögi hangjától visszhangzik majd a Kunság! Alig várjuk, hogy megtudjuk, mit tud 402 méteren: vajon mennyire hű a nevéhez?
Csak mellékesen jegyezzük meg, hogy az SC-Project kipufogók egyelőre a neves márkákhoz képest kb féláron kaphatóak és bitang szépek!!!


– SC Project kipufogó a Te motorodra is van, ITT!


MV Agusta újra Magyarországon, forint-árlista ITT!

MentésMentés

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending