Connect with us
Suzuki

Blog

A nap videója: Bitter Sándor örömmotorozása

BiTTi igazi megalkuvás nélküli motoros volt, aki a tempóból még akkor sem – nagyon – vett vissza, ha éppen vitt valakit – egy feledhetetlen közös nap összefoglalója

Published

on

nap videoja - szeptember 2015
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Még mindig nem térünk magunkhoz a reggeli tragikus hír óta: elhunyt Bitter Sándor. Éppen olyan hihetetlen látni és olvasni még így, fél nap múltán is. Nem is tudom, mit kéne írni. Két hete, augusztus 26-án még azt írtam neki: “Boldog születésnapot BajnoK! ;)” Erre most nézünk bután magunk elé, és tudjuk jól, az utána keletkező űrt még jó sokáig senki, vagy talán soha senki nem tölti majd be, legyen szó az emberről, az eredményeiről vagy egyáltalán a versenyekről, melyeken indult. Éppen megváltozóban volt, “felhagyóban” a veszélyes versenyekkel, leginkább csak a (zárt) pályázásra koncentrálva, egyenesben az élete…erre tessék. Egy bagatell baleset két vállra fekteti a nemzet utcai versenyzőjét, aki eddig szó szerint mindent túlélt, a TT-től kezdve a nem kevésbé veszélyes “mezei” ír versenyekig, mindent. Hihetetlen.

Egy nagyon szép napot szerzett nekünk korábban BiTTi, amikor elvitt 3 basz@ratós körre a Hungaroringen. Ezzel a vidám videóval (DIGI Sport) emlékezünk ma rá, melynek végén a legbátrabb magyar sportoló komoly dolgokról is beszél:


– még több kép erről a napról ITT

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending