Connect with us
Suzuki

Blog

A nap videója: Az új RIZS – éhséget csillapít

Fincsi új Yamahák: a 2014-es R125 – a fordított teleszkópjával és radiális fékjeivel – igencsak elindítja a tini riderek nyálelválasztását – az épített gépek kedvelői körében a yardos XV950-es nemkülönben…

Published

on

a nap videoja - aprilis
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Aki nem értené: az R125-öst azért hívja mindenki rizsnek, mert a Yamaha betűstílusával teljesen “RIZS”-nek látszik a típusjelzés. Bár a japánok még inkább ismerik a távol-keleti konyhát, ők mégsem “látják bele” a rizst – mégis azt a nevet adták a legújabb YZF-R125 legújabb reklámfilmjének, hogy “Csillapítja az éhséged”. Az új R125-ről lényeges változtatásairól már írtunk, abban a cikkben, melyben “rájöttünk”, hogy Tényleg jó vétel az MT-07 (amely ráadásul most itt áll az irodánk előtt, és várakozásainknak megfelelően tényleg jó vele menni 🙂 – teszt hamarosan!)

– és még egy kis extra aktualitás a Yamahától, egy új, épített XV950-es. A “Pure Sports” névre keresztelt projekt az olasz LowRide Magazine gondozásában készült el, a híres talján divattervező, Oberdan Bezzi által megálmodott köntösben. Az ülés finom kárpitozása szintén olasz (természetesen), a fényezés eredménye pedig a Kaos Design érdeme. A teleszkópszárra szerelt csutkakormányok Motocicli Velocitől érkeztek. Alumíniumlemezből készült a félburkolat – a félidom és a faridom a Metal Bike munkája, a rozsdamentes acél 2 az 1-be kipufogó pedig a HP Corse terméke. A cicoma Rizomával ér véget: “finom” LED-es indexek a teszik teljessé a gépet:

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending