Connect with us

Blog

A Nap Videója: Ariel Nomad vs Suzuki

Van még! Aki azt hitte volna, hogy nem lehet még egy autós motoros összehasonlító versenyt csinálni, az nagyon csúnyát tévedett. Jött a Drive is csinált egyet. De még milyet! Ezúttal terepen mérik össze a gépeket. A felvételek pedig a megszokott módon lenyűgözőek.

Published

on

nap videoja - oktober 2015
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A versenyzők:

Ariel Nomad

Az Atomról elhíresült kis angol manufaktúra gondolt egyet és kicsit átszabta a százmilliós sportkocsikat gyalázó autójukat. Kettős lengéscsillapítók, irdatlan rugóutakkal, BF Goodrich abroncsok, egy Civicből származó 2.4-es szívó motor 240 lóerővel. Mindez 700 kg körüli önsúllyal. Szórakoztatónak hangzik ugye?

A motor, a Suzuki MX szériában szereplő 450-es gépe, melyet Graeme Irwin hajt végig a pályán. A 60 lóerős egyhengeres pont elegendő kihívást jelent az Ariel homokfutójának.

Na de lássuk végre, hogy hogy alakul a futam.

A motor könnyedén hagyja ott a Nomadot. Naná. Ez egy motoros oldal. Mégis mire számítottatok? Azonban mielőtt felmerülne, hogy a motort egy profi versenyző terelgeti míg az autót csak egy újságíró, azoknak elmondja a műsorvezető, hogy Marcus Grönholm által egy WRC autóval felállított rekordnál Graeme két másodperccel megy jobbat.Aucs.

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending