Csatlakozz hozzánk

Blog

A Nap Videója: Ariel Nomad vs Suzuki

Van még! Aki azt hitte volna, hogy nem lehet még egy autós motoros összehasonlító versenyt csinálni, az nagyon csúnyát tévedett. Jött a Drive is csinált egyet. De még milyet! Ezúttal terepen mérik össze a gépeket. A felvételek pedig a megszokott módon lenyűgözőek.

Közzétéve

ekkor

nap videoja - oktober 2015
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A versenyzők:

Ariel Nomad

Az Atomról elhíresült kis angol manufaktúra gondolt egyet és kicsit átszabta a százmilliós sportkocsikat gyalázó autójukat. Kettős lengéscsillapítók, irdatlan rugóutakkal, BF Goodrich abroncsok, egy Civicből származó 2.4-es szívó motor 240 lóerővel. Mindez 700 kg körüli önsúllyal. Szórakoztatónak hangzik ugye?

A motor, a Suzuki MX szériában szereplő 450-es gépe, melyet Graeme Irwin hajt végig a pályán. A 60 lóerős egyhengeres pont elegendő kihívást jelent az Ariel homokfutójának.

Na de lássuk végre, hogy hogy alakul a futam.

A motor könnyedén hagyja ott a Nomadot. Naná. Ez egy motoros oldal. Mégis mire számítottatok? Azonban mielőtt felmerülne, hogy a motort egy profi versenyző terelgeti míg az autót csak egy újságíró, azoknak elmondja a műsorvezető, hogy Marcus Grönholm által egy WRC autóval felállított rekordnál Graeme két másodperccel megy jobbat.Aucs.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending