Csatlakozz hozzánk

Blog

A nap videója: Angyal Zoltán – Winter Ride

Angyal Zoltán stunt világbajnokunk télen sem nyugszik. Más sportoló megelégszik ilyenkor a konditermi edzésekkel, de a 2007-es világelső magyar rider nem. Zoli (majdnem) megcsinálja mindazt motorral hóban-fagyban, mint máskor… Ha nem látjuk, nem hisszük…

Közzétéve

ekkor

angyal zoli winter ride
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Zoli nem sz@rozik – mondaná rá Mókus, aki szintén hiányzott azokról a bizonyos fizika órákról a suliban, mert Herczeg Balázs is elképesztő stuntman. Mókus a speaker szerepében gyakran használta ezt az egyszerű, de lényegre törő és érthető kifejezést annak idején a Hungexpón, Becman (Nagy Béla) bemutatója közben. Ez most pontosan illik Szemöldökre, azaz Angyal Zolira is (mert minden valamire való stuntosnak van valami beceneve…).

Ugyanis a kunhegyesi srác mit sem törődve az elemekkel, a hideg idővel, a tapadás (vagy a hely) hiányával, motorra pattant és bemutatta magának és a kamerának mindazt, amit a legtöbben nem tudnánk utána csinálni, ideális körülmények esetén sem. “Ez a videó bemutatja a téli edzésidőszakban jelentkező nehézségeket… Lehet zord az idő, lehet, hogy csak pár négyzetméternyi hely marad a gyakorlásra, de akkor is mindig örömet szerez, hogy újra motorozhatok… Remélem hamarosan itt a tavasz!” – mondta el Zoli az alábbi videó kapcsán.

Werkfotó: balra a showman, jobbra a snowman…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending