Connect with us
Suzuki
just1 mx

Blog

A nap videója: A TT, ahogy még nem láttad

Mindenki tudja, hogy a TT óriási rendezvény, de a Man-szigetre is igaz, hogy nem érted meg, amíg nem éled át… Ez a film különös perspektívából igyekszik közelebb hozni hozzánk a világ legnagyobb motorversenyét

Published

on

a nap videoja - majus
jgpr
RST AIRBAG

Vigyázó szemeinket mi is a Szigetre vetjük, ugyanis immáron ötödik alkalommal képviseli a magyar lobogó színeit Bitter Sándor, az utcai versenyek hazai specialistája (interjú a TT előtt), ez alkalommal BMW-vel, amivel a kiemeltnek számító top30-ban szeretne végezni. Bitti facebook oldalán napról-napra nyomon követhetőek az események – például hogy Bitti csapattársa, Laurent Hoffmann bukott, helikopterrel szállították kórházba, de az első hírek szerint nem súlyos az állapota. Jobbulást, Bitti pedig vigyázzon magára, és hajrá!

“Szenvedélyes TT-fan vagyok, ezért valami más, valami új oldalról akartam megközelíteni, megörökíteni az eseményt” – mondta Glenn Whorrall, a filmecske producere, a lenti, TT microworlds c. alkotás kapcsán. “Nem volt egyszerű dolgom, amikor két és fél percbe igyekeztem sűríteni az egyhetes fesztivál lényeges történéseit – de remélem, hogy sikerült visszaadnom a fílinget azoknak, akik ott voltak, és egy különleges ízelítőt nyújtanom azoknak, akik még nem voltak”. Mi még sajnos nem voltunk, szerintünk sikerült – szép munka!

TT Microworlds from Your Movie Crew on Vimeo.

Bitter Sándor a 2014-es TT-n (Ice Valley BMW)

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending