Connect with us
Suzuki

Blog

A nap videója: A Nyugat-kupa titka

Hivatalosan amatőr versenysorozat, gyakorlatilag már több motorost vonz, mint az országos bajnokság… ez motokrossz szakágunk Nyugat-kupája

Published

on

nyugat-kupa
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Röviden és tömören foglalta össze az előző mondat e rendezvény lényegét, de tulajdonképpen a legfontosabb benne van. Az anno hobbisták számára életre hívott családias hangulatú MX-kupasorozat ma már legalább annyira népszerű a profik körében is, és a futamokra kilátogató nézők száma is a sikert igazolja. Sőt, a Nyugat-kupa szinte jobban él és virul, mint bármely más bajnokság ebben a sportágban.

És hogy mi lehet a siker titka? A bennfentesek szerint többek között az, hogy a fent említett családias hangulat a fejlődés ellenére sem veszett el, mert résztvevők és szervezők egyaránt mindent megtesznek hogy egyre jobbak és színvonalasabbak legyenek a versenyek, és még sorolhatnánk, de nem tesszük, a videóból úgyis kiderül.

A Nyugat-kupa évről-évre fejlődik, minden tekintetben

A hazai motokrossz-média ismét egy nemzetközi színvonalú kisfilmmel ajándékozta meg a nagyérdeműt, zseniális felvételekkel, tehát „kattanástól” függetlenül érdemes megnézni.

Pillants be a kulisszák mögé…

A Nyugat-kupa titka / A Film from Norbert Nagy on Vimeo.

Fotók, videó: Nagy Norbert

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending