Csatlakozz hozzánk

Sokkoló

A nap videója: 45 perec a világ körül…

Nem, nem 45 perc alatt a Föld körül, hanem 45 darab méretes zakó a nagyvilágból. Amatőr riderek esnek-kelnek aszfalton, ösvényen, sivatagban, hóban… Mert esni mindenhol lehet, csak nem mindenhol esik jól…

Közzétéve

ekkor

crashes and fails 13
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Üdvözlünk titeket, kedves Olvasóink a megújult TesztMotoron! Éppen egy új rovatba csöppentetek bele, amelyről már lehet némi fogalmatok, hogyha esetleg figyelemmel kísértétek autós testvéroldalunkat, a TesztAuto.hu-t. Ez itt nem más, mint A nap videója: ide igyekszünk majd rendszeresen összehalászni a hálóról a legérdekesebb filmecskéket, amiket tényleg érdemes lehet végignézni. Ha más nem, szórakozás, kikapcsolódás, öt perc lazítás céljából, de igyekszünk hasznos és elgondolkodtató felvételeket közzétenni.

Ezek nem lesznek túl hosszúak, egy tízórai vagy ebédszünetet sem kell teljes egészében rájuk áldozni. Ilyenkor az ember szívesen mozizik – már ha csak a mi irodánkból indulunk ki -, így amit mi is szívesen bámulunk, azt mostantól itt, a TM-on is gyakrabban megosztjuk, nem csak Facebook oldalunkon, ahol egyre többen jelen vagytok. Most jöjjön az első összeállítás, egy klasszikusnak mondható “crash mix”. Abból is a legújabb, bár pár ismerős buktát azért találunk benne, de a nagy részét még nem láttuk. Sosem lehet megunni mások hülyeségét, de a kárörvendésen túl érdemes odafigyelni kicsit, mert tanulni is lehet némelyik esetből (és persze olyan is akad, amin csak röhögni lehet…).

Extraként itt az összeállítás korábbi, első része is…

Ő sem így tervezte a motorozása végét…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending