Csatlakozz hozzánk

Akciók

A Mugen-kollekció legújabb darabjai

A legfrissebb Mugen Race cordura a SuperZone-ból

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szeretnél egy olyan motoros-kabátot, ami a hétköznapi dzsekik praktikumát egyesíti a speckó felszerelések védelmével és strapabírásával? Akkor a Mugen Race corduráinak valamely darabja jó választás lehet.

Itt van például a legújabb, NJ-MNR-1205-es kód alatt futó textilkabát. A dizájn tekintetében a gyártó visszatért a sok modell esetében már alkalmazott minimalista, túrázós feelinghez, az egyik darab szinte teljesen fekete, pár feliratot tartalmaz (ezt tulajdonképpen bármihez használhatod a nélkül, hogy túl “eklektikus” hatást keltenél), a másik – szintén fekete – alapját pedig világoskék és fehér betétek dobják fel.

A kabát vízálló, tehát ne ijedjünk meg, ha esőt jósolnak, ha pedig még biztosabban akarunk ellenállni az időjárás viszontagságainak, a kabátot egy mozdulattal összezipzározhatjuk a nadrággal. Akár a városban, akár egy hosszú túrán használjuk a cordurát, testi épségünket a váll, könyök, alkar és gerincprotektorokra bízhatjuk.

Ami pedig a mai világban főleg nem elhanyagolható, a kiemelkedő ár-érték arány: a bécsi úti SuperZone motorosboltban  29.900 forintot kérnek mindezért.


48-astól 64-es méretig kapható a legújabb Mugen cordura

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76, 06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending