Csatlakozz hozzánk

Hírek

A motorosok jó emberek

A Harley csapata büszkén adta át a Cipősdoboz akció keretén belül összegyűjtött csomagokat, adományokat a Baptista Szeretetszolgálat Tündérének a Deák téren lévő Cipősdoboz Várban

Közzétéve

ekkor

hdcd
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Harley közösség tagjai, a szelíd motorosok bebizonyították, hogy helyén van a szívük. Karácsony közeledtével, az adventi készülődés alatt sok-sok adomány érkezett a Harley-Davidson Budapest Bázisára a Cipősdoboz jótékonysági akció felhívására. A Harley karácsonyfa mellett elhelyezett ládában napról-napra gyűltek a kicsi, nagy, színes, díszes csomagok, hogy a Szeretetszolgálat segítségével szebbé tegyék a nehéz sorsú kisgyermekek karácsonyát.

December 15-én a Harley Mikulás és segítői a Harley-Davidson Fashion Store-ból elindulva út közben szaloncukorral kedveskedtek a kisgyermekeknek, boldogan vitték a halomba rakott csomagokat a Deák térre, ahol átadták az összegyűjtött ajándékokat a Cipősdoboz Vár Tündérének, aki megköszönte az egész motoros közösségnek a felajánlott adományokat.

A Deák téren álló Várban adták át a harleys felajánlásokat

A Harley csapata reméli, hogy az ajándékokkal sikerül nagy-nagy örömet okozni a nehéz sorsú gyerekeknek a szeretet ünnepén.

Jó voltál?! A HD Mikulás az utcán is bőkezű volt

– még több fotó a jobb oldalon, a Képgalériában!

Comments

comments

Trending