Csatlakozz hozzánk

Blog

A Motoros Angyalok idén utoljára a Citadellán

A MOL Motoros Angyalok idei utolsó állomásán gyönyörű idő, és rengeteg motoros volt.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Sajnos ebben a szezonban Motoros Angyalként utoljára látogattunk fel a főváros tetejére, a Citadella motorostalálkozóra. Az októberi hónap első szombatján gyönyörű, őszt meghazudtoló időnk volt, ennek köszönhetően rekord mennyiségű motoros gyűlt össze.

Valahol mindenki érzi, hogy a szezon vége már csak hetek kérdése. Az időjárás kegyes hozzánk, de ez már nem lesz sokáig így. Nagyon sokan, talán az ország összes motorosa kihasználta hát az elmúlt hétvégét még egy gurulásra. A Citadellán rengetegen gyűltünk össze, sok szokásos arccal és újakkal egyaránt.

Annyi szép, egyedi, nagy gonddal kicsinosított vagy átépített motort láttunk, mintha egy kiállításon lettünk volna. Café Racerek, trike-ok, stunt motorok, épített csopperek, és ki tudja még mi volt. És nem csak új, néhány éves, de 15-20 éves, sőt régebbi technikákat is láttunk. Legendás ’90-es évek eleji sportok és nagyapáink kora beli veteránok is voltak. Meg persze nagyon új, ritka típusok, mint például Triumphok, Moto Guzzi, MV Agusta. Nem csak azért jó felmenni az első szombatokon, mert nagyon jó ízűt lehet beszélgetni a társakkal, hanem mert annyi szépet látni. Már csak ezért is érdemes, akár még laikusként is fellátogatni az amúgy buszokkal zsúfolt parkolóba.

A Motoros Angyal hölgyek ezennel is plexi törlőkendőt, matricát és ásványvizet osztogattak. Sokan ismernek meg minket, és célirányosan jönnek egy kis frissítőért, vagy egy láncfújásért. Ugyanis a fiúk szorgalmasan kenték a láncokat, vagy tisztították a felniket a MOL Dynamic termékeivel, szerelnie szerencsére most sem kellett.

Sajnos nagyon hamar elment az a néhány óra, ami a gyülekezéstől a felvonulásig tartott. 2-kor még senki nem volt, fél 4-re lettünk csak többen, 5-kor pedig már indultunk át a városon. Idén már nem találkozunk többet, legalább is Motoros Angyalok, de reméljük jövőre újra veletek!

Jó ide tartozni! Jó motorosnak lenni!

Vigyázzatok magatokra!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending