Connect with us
Suzuki

Vezetéstechnika

A Motoros Akadémia újított

Az Akadémia új motorjain az elesés esélye nélkül próbálhatjuk ki a határokat.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Biztos hallottatok már a Hungaroringen működő Motoros Akadémiáról, melyet Szabó II. László fia, Szabó Attila alapított még 2001-ben. Ha esetleg mégsem, akkor látogassatok el a www.motorosakademia.hu weboldalra, és nézzétek meg a rögtön az első lapon található videót, mely bemutatja mi a célja, értelme, filozófiája a kurzusnak. Az oktatás az elmúlt 9 év alatt egybeforrott a Suzuki és az Erste Leasing nevével, ami többek közt azt is jelenti, hogy az Erste finanszírozás mellé és Suzuki motor vásárlás esetén is kaphattok ajándékba egy igen hasznos képzést. Ha minden jól megy, év közben részletesebben is bemutatjuk a Motoros Akadémiát, egyelőre viszont egy érdekes hírrel szolgál nekünk az iskola. Eddig még nem látott, esés biztos oktató motorokat építettek nekünk.

(Ez az iskola nem összetévesztendő a fejlécben és alábbi hirdetésen látható támogatónkkal, ez egy teljesen más képzést biztosító iskola ami a Hungaroringen működik!
(szerk.))

Szöveg és képek: Motoros Akadémia

A motoros vezetéstechnikai képzések sajátossága – az autós tréningekkel szemben – hogy a tapadás megszűnésével járó szituációk nagyon nehezen vagy egyáltalán nem szimulálhatóak a hagyományos motorkerékpárokkal. Ezt a technikai űrt szünteti most meg a Motoros Akadémia két új fejlesztésű oktató motorja, melyek kialakítása lehetővé teszi az első kerék blokkolását vagy a hátsó kerék kipörgését anélkül, hogy a motor elvesztené stabilitását.

A mellékelt képeken működés közben láthatjuk a két motort és akár mi is lehetnénk a vezetők, sőt… Az idei évtől a Motoros Akadémia képzései újra 2 napos rendszerben folytatódnak, kiegészülve a hivatalos gépjárművezetői képzéssel és számos további technikai fejlesztéssel. Az új, speciálisan felkészített motorok aktív részei a képzéseknek, így minden résztvevőnek alkalma nyílik, hogy büntetlenül kipróbálja képességeit. Jó hír, hogy tavasztól előzetes regisztráció alapján ingyenesen lehet majd kipróbálni a képzés elemeit, így a speciális motorokat is. Reméljük sokan kedvet kapnak a tanfolyamhoz, a szezon kezdetén egyébként is nagy szükség van a gyakorlásra.

A motorok élőben először a Budapest Motorfesztiválon lesznek láthatóak a Hungexpon, március 19-21. között. Itt személyesen is érdeklődhetnek a képzésekről, addig pedig jelentkezés és információ az info@motorosakademia.hu email címen vagy a 06-28-444-432 vagy 06-20-385-6603-as számon.

Hirdetés:

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending