Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Motorfesztiválon leplezték le az új Harleykat

A 111 éves amerikai márka új modelljei mellett az idén 15 éves alsóörsi Open Road Festről is szó volt Harley-Davidson standján a hétvégi fővárosi motorshow-n

Közzétéve

ekkor

harley-davidson 2014 kepek
Sportster
MAI Kótyavetye

Az AMTS motoros pavilonjában „silent” sajtótájékoztató keretein belül mutatták be a hazai közönség előtt a Harley-Davidson új modelljeit – amely egybeforrt a 15. jubileumi Open Road motoros fesztivállal kapcsolatos bejelentésekkel. A sajtóesemény egyébként modern technikai segédlettel zajlott: fejhallgatón hallgathattuk a beszélőket, kizárva ezzel a nyüzsgő Hungexpo háttérzaját.

Dobai Attila, a budapesti Harley-Davidson márkaképviselet tulajdonosa – aki egyben az Open Road Fest tulajdonosa és főszervezője – mutatta be a járműveket: „Ami az új gépeket illeti, a Harley-Davidson az elmúlt években többször állt elő új modellekkel, a hagyományos, éves bemutatón kívül is. Ilyen ez a mostani alkalom is, ezúttal három új modellt leplezünk le”

Ezeket a motorokat – és több ezer társukat – láthatjuk majd június 4-8. között Alsóörsön, a 15. Open Road Festen. Az évforduló alkalmából sok újdonsággal, ugyanakkor a megszokott magas színvonallal várják a látogatókat. Dobai Attila a fellépőkről is beszélt: „Idén két színpad helyett három lesz, és az 5 nap alatt összesen több, mint 40 fellépő koncertezik a rendezvényen. Idén a fesztivál a pünkösdi hétvégére esik, így teljes vasárnapi programmal készülünk. A látogatók pedig ráérnek hétfőn pihenni! Az idei sztár fellépőnk Bonnie Tyler lesz, aki hihetetlen koncertet adott tavaly Rómában, a Harley-Davidson 110 éves évfordulójára rendezett megabulin”

A Hooligans tagjai Dobai Attilával és Rapkay Zoltán műszaki vezetővel

A magyar előadók közül csak néhányat említve meghallgathatjuk – a motorok dübörgése mellett – a Hooliganst, Deák Bill Gyulát, az EDDA-t, Tóth Gabit, az Ossiant és a KISS Forever Band-et is. A fellépők közül jelen volt a sajtótájékoztatón a Hooligans zenekar. Endy-t, a dobost a motorok és a banda kapcsolatáról kérdezték. „A Harley-s életérzésből hozzánk a szabadság áll közel, igazából mi mind bringások vagyunk, nincs is jogosítványunk. Ennek ellenére már régi kapcsolatban állunk az Open Road Festtel, idén június 6-án, péntek este lépünk fel. A koncertről annyit mondhatok, hogy új, nagyon látványos showval készülünk, fényekkel, LED fallal, régi slágerekkel és vadiúj dalokkal”

Ezután lekerültek a fekete kendők az új, 2013-as Harleykról. “Míg a 2013-as év a túracsalád megújulásáról szólt, idén a retro chopper vonal kapja a főszerepet” – a történet folytatása, azaz a három új 2014-es modell bemutatója ITT!

Zsolti, Endy és Csipa, azaz egy híján a Hooligans (na és az új Street Bob SE)

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending