Csatlakozz hozzánk

Blog

A MOL Motoros Angyalai az augusztusi Citadellán

Augusztusban is kilátogattak a Motoros Angyalok a Citadellára a főváros motorosaihoz.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A fotókért kattintsatok ide!

Végre tökéletes volt az idő. Se nem fújt, se nem esett, és még csak a hőgutától sem kellett tartania annak a sok száz motorosnak, akik augusztusban is megmutatták magukat a főváros tetején.

A Citadellás találkozó mindig jó ürügy megvitatni a motoros élet nagy dolgait. Beszélgettünk a régi motorokról, a robogókról, a vizsgáztatás érdekességeiről, szóba jött a motorsport, és elméletben motorépítőknek is felcsaptunk. Jó ismerősöket szereztünk most is, mindenki nagy szeretettel várt minket.

Főleg a motoros angyal lányainkat akik ezennel is vízzel, matricával és plexi törlőkendővel kedveskedtek a kilátogatóknak. Akkor is népszerűek lettek volna, ha semmit nem adnak.

Egy valami viszont érthetetlen. Már évek óta, minden hónap első szombatján a motorosoké a Citadella. Ezt a város is és a rendőrök is megszokták már, sőt, egyenesen szeretik az emberek. És mégsem zárják le erre a 2 órára a parkolót. Tele volt autóval, és turista busszal. Nekik is kellemetlen forgolódni, kicentizni, hogy egy motort se borítsanak fel, és nekünk, motorosoknak is idegesítő, hogy ide-oda kell tologatni a vasat, hogy elférjenek ezekkel a monstrumokkal.

Mindegy, ez nem is annyira fontos. A lényeg, hogy a motorosok jönnek, és megmutatják magukat, amíg csak lesz szombat, és lesz Citadella. A következő szeptember 3-án lesz, amire természetesen mi is megyünk. De előtte még ellátogatunk többek közt a tokaji motoros találkozóra. Várunk titeket is!

Balesetmentes közlekedést mindenkinek!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending