Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Blog

A MOL Motoros Angyalai az augusztusi Citadellán

Augusztusban is kilátogattak a Motoros Angyalok a Citadellára a főváros motorosaihoz.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A fotókért kattintsatok ide!

Végre tökéletes volt az idő. Se nem fújt, se nem esett, és még csak a hőgutától sem kellett tartania annak a sok száz motorosnak, akik augusztusban is megmutatták magukat a főváros tetején.

A Citadellás találkozó mindig jó ürügy megvitatni a motoros élet nagy dolgait. Beszélgettünk a régi motorokról, a robogókról, a vizsgáztatás érdekességeiről, szóba jött a motorsport, és elméletben motorépítőknek is felcsaptunk. Jó ismerősöket szereztünk most is, mindenki nagy szeretettel várt minket.

Főleg a motoros angyal lányainkat akik ezennel is vízzel, matricával és plexi törlőkendővel kedveskedtek a kilátogatóknak. Akkor is népszerűek lettek volna, ha semmit nem adnak.

Egy valami viszont érthetetlen. Már évek óta, minden hónap első szombatján a motorosoké a Citadella. Ezt a város is és a rendőrök is megszokták már, sőt, egyenesen szeretik az emberek. És mégsem zárják le erre a 2 órára a parkolót. Tele volt autóval, és turista busszal. Nekik is kellemetlen forgolódni, kicentizni, hogy egy motort se borítsanak fel, és nekünk, motorosoknak is idegesítő, hogy ide-oda kell tologatni a vasat, hogy elférjenek ezekkel a monstrumokkal.

Mindegy, ez nem is annyira fontos. A lényeg, hogy a motorosok jönnek, és megmutatják magukat, amíg csak lesz szombat, és lesz Citadella. A következő szeptember 3-án lesz, amire természetesen mi is megyünk. De előtte még ellátogatunk többek közt a tokaji motoros találkozóra. Várunk titeket is!

Balesetmentes közlekedést mindenkinek!

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending