Connect with us
Suzuki

Műhely

A lóerők megmentője: Engine Ice

Akárcsak Te a bőrruha és a sisak alatt a jeges limonádéra, ebben a kánikulában a motorod is éppúgy vágyik egy kis frissítőre – a megoldás az Engine Ice nagyteljesítményű hűtőfolyadék

Published

on

mps 2015 julius
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Akárcsak a vezetők koncentráció-képessége, ilyen extrém hőmérséklet mellett a motorod teljesítménye is csökken(ne) – ha nem sietne segítségedre A lóerők megmentője! Az Engine Ice amerikai gyártmányú hűtőfolyadék nem engedi, hogy megszökjenek a pacik a nagy melegben!

Az Engine Ice használatra kész, azaz deionizált vízzel vegyítve; 33-tól egészen 127 Celsius fokos hűtő-hőmérsékletig védelmet nyújt, ugyanis az üzemi hőmérsékletet akár 27 fokkal is csökkentheti (az átlagos redukció 10-15 fokos). Biológiailag lebontható, szilikát- és foszfátmentes, nem mérgező készítmény – a flakonban fél gallon, azaz 1,89 liter található, amely az egyhengeres motorokhoz elég, a nagyobb utcai modellekhez általában kettő kell.

Az Engine Ice használható verseny- és hobbi célra egyaránt, és az autókba is jó. Ráadásul az ellenkező pólus mentén, fagyállóként is megállja a helyét (-32 Celsius fokig). Viszont ha használni kezded, az előző folyadékodat teljesen le kell cserélni, ebből nem tudsz hozzá önteni – de ez evidens. Ha egy pici marad benne, az nem probléma. Mivel a motorod úgy érzi majd, hogy 10-20 fokkal kevesebb van, a legforróbb nyári időben sem veszít majd a teljesítményéből, ami sokszor kiemelten fontos lehet – mondjuk egy pályanapon.

MotoPartShop,hu – az ország legnagyobb motoros webáruháza

Facebook.com/motorosbolt24

 

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending