Csatlakozz hozzánk

Hírek

A legjobb téli program: BMW Test-Camp

Míg nálunk a téli időjárás aligha kedvez a motorozásnak, az andalúziai Almeriában tavaszias idő kínál ideális feltételeket a BMW nagysikerű, immár hatodik alkalommal megrendezendő teszttáborára…

Közzétéve

ekkor

bmw test-camp 2015
Sportster
MAI Kótyavetye

A bajor márka rajongói január 23. és március 23. között vehetnek részt ismét a dél-spanyol Costa del Sol színvonalas motoros rendezvényén. A résztvevők számára itt a BMW 2015-ös modellpalettájának exkluzív tesztelésére is lehetőség nyílik, jóval a magyarországi szezonkezdet előtt, s – első alkalommal – az Intermot és EICMA kiállításokon nemrég bemutatott S 1000 RR, R 1200 R és F 800 R modellek is kipróbálhatók majd.

Az előre összeállított programok keretében számos kombinációban és különböző időpontokban szerepelnek a változatos pálya- és országúti tesztek, illetve enduro túrák, így mindenki egyéni igényei szerint motorozhat a BMW-jével. Az idén is szerepel a kínálatban az újrakezdő motorosok csomagja, akik szakmai instruktorok által vezetett országúti tréningek során csöppenhetnek vissza a motorozás világába.

Síelés (vagy hólapátolás) helyett…Andalúzia…

A képzett túravezetőkkel zajló országúti tesztek a Costa del Sol álomszerű kanyargós országútjaitól egészen az andalúz Sierrák hófödte hegycsúcsaiig vezethetnek… Az enduro túrák keretében különböző nehézségi fokú terepmotorozásra lesz lehetőség. A kezdő endurósok a versenypálya melletti gyakorlóterepen kóstolhatnak bele a különleges élményekbe.

A versenypálya-tesztek a Circuito de Almeria aszfaltcsíkján BMW S 1000 RR-ekkel zajlanak. A pályán tapasztalt instruktorok oktatják kezdőknek és haladóknak az ideális íveket és féktávokat, majd a sportos motorosok szabad program keretében is részletesen megismerkedhetnek a 199 lóerős sportgépekkel.

Túrázni mindig jó, de télen a legjobb?!

A különösen sportos ambíciókkal érkezők számára a program egy további meglepetést is kínál: a tankolási szünetekben előzetes jelentkezés alapján Jürgen Fuchs versenyző-legenda mögött az S 1000 RR nyergében élhetnek át egy-egy gyors kört. Számos további tapasztalt oktató mellett a jelenlegi IDM bajnok Markus Reiterberger is trénerként áll a résztvevők rendelkezésére.

Extra: ha mindez nem lenne elég, a versenypályáktól, országutaktól és tereptől távoli ínyenc programként a résztvevők madárperspektívából is megcsodálhatják Andalúzia tájait. A helyszínen rendelkezésre álló helikopterek ugyanis sétarepülésre éppúgy igénybe vehetők, mint a szálloda és a pálya közötti transzferszolgáltatásként, de még szakképzett oktatóval szervezett helikoptervezetői tréningre is nyílik lehetőség.

S1000RR, napsütés, Almeria versenypálya, profi instruktori segítség – mi kell még?!

A megrendelt programtól függetlenül, a helyszínen minden résztvevő teljes körű ellátásban részesül. A reptéri transzfertől kezdve a benzinen és a gumiabroncsokon át, egészen a BMW Motorrad szakértő által szervezett, különböző témájú esti workshopokig olyan rendezvénycsomag várja a résztvevőket, amely párját ritkítja a maga nemében…

A teljes ellátást nyújtó, 4-9 napos programok számos kombinációban jegyezhetők elő, az első és az utolsó nap minden esetben az érkezés illetve elutazás számára van fenntartva. Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza: 2015-ös BMW modellek próbája (teljes körű casco biztosítás, önrésszel), gumiabroncs, benzin, oktatók és túravezetők, oktatás, repülőút, szállás négycsillagos hotelben (kétágyas szobákban), ellátás (teljes panzió), transzferek, a rendezvény ruházata, program-DVD, esti workshopok (igény szerint) és záróparti.

Január-februárban nem sok ennél jobb helyen lehetnél…

– a BMW Motorrad Test-Camp a Bike Promotion és a BMW Motorrad közös rendezvénye – további információ a rendezvény honlapján található

Természetesen a GS-es kalandozások is a választható programok részét képezik

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending