Csatlakozz hozzánk

Hírek

A legjobb, ami egy K1300S-el történhet…

30 éves a BMW K sorozata: íme a jubileumi K 1300 S, felszerelve minden földi jóval…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A BMW a K sorozat 30. évfordulója kapcsán a milánói EICMA motorkiállításon mutatja be a K 1300 S „30 éves” exkluzív kiadását.

1983-ban mutatkozott be a BMW K 100, a legelső vízhűtéses, soros négyhengeres BMW motorkerékpár, ami az addig megszokottaktól teljesen eltérő – a maga idejében – úttörő technológiai koncepciót is felvonultatott. Ez volt a „BMW Compact Drive System”, amely hosszirányban beépített főtengelyt és vízszintesen elhelyezkedő hengersort jelent.

A K modellek első generációja olyan műszaki újításokat vezetett be, mint például az elektronikus befecskendező rendszer. Ezt öt évvel később a 4 szelepes technológia bevezetése és a legelső ABS rendszerrel szerelt sorozatgyártású motorkerékpár bemutatása követte. A bajorok 2004-ben, a K 1200 S-el elindították a széria harmadik generációját. Ebben a modellben már keresztben helyezkedett el a főtengely, emellett két futóművel kapcsolatos innovációt is felvonultatott: a Duolever-t és az ESA-t (elektronikus futóműállítás). A K sorozatot 2010-ben két, soros hathengeres modell – a K 1600 GT és GTL – egészítette ki a gyártó.

A K 1300 S „30 éves K-modellek” speciális modell a jubiláló K sorozatot a felszereltség részét képező opciókkal, valamint egy különleges fehér-fekete-piros fényezéssel (amit színezett plexi egészít ki) ünnepli. Elektronikus futóműállítás (ESA II) és biztonsági csomag – beleértve a guminyomás ellenőrzőt (RDC) és a kipörgésgátlót (ASC) – szavatolja a K 1300 S “30 éves” kiadásának magas nívóját – az alapfelszereltség részét képző blokkolásgátlón (ABS) felül.


Különleges fényezés és egy rakat gyári extra alkotja az évfordulós kiadást

A HP váltóasszisztens és a HP lábtartók – vezető és utas számára egyaránt – kiemelik a K 1300 S sportos mivoltát. Az Akrapovi? sport kipufogódob a megfelelő négyhengeres hangzást biztosítja, továbbá dinamikus megjelenést kölcsönöz a modellnek. 


A K 1300 S „30 éves K-modellek” kényelmi felszereltségként markolatfűtéssel és fedélzeti számítógéppel is rendelkezik

Forrás: BMW

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending