Connect with us
Suzuki

Blog

A kulisszák mögött: ZX-6R a Szigeten

A zseniális, Man-szigeten forgatott Ninja 636 promovideó sikere nyomán a Kawasaki közzétett egy „Hogyan készült” filmet az alkotás folyamatáról

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A lenyűgöző képi világú minimozit, melyben James Hillier TT-specialista húzza a gázt a zöld szörnyetegen, már mi is bemutattuk Nektek. Nemrégiben pedig a Kawasaki közzétette a “Ninja ZX-6R az Isle of Man TT pályán – Hogyan készült” videót, amely rengeteg háttérinformációval szolgál a forgatásról, a technikáról, tehát betekintést enged a stáb munkájába. Nyilatkozik maga a pilóta is, a rendező, a producer avat be a film készítésének kulisszatitkaiba, de még a helikopter pilótájának és az Isle of Man kormányzója összekötőjének véleményét is hallhatjuk.
“Olyan izgalmas és érdekes volt ennek a promóciós videónak a készítése, hogy szinte természetesnek tűnt, hogy bepillantást engedjünk ebbe a folyamatba. Reméljük, hogy a rajongók legalább annyira fogják élvezni ezt a ‘Hogyan készült…’ videót mint a végleges promóciós filmet” – mondta Frank Zoontjes, a Kawasaki európai márkafelelőse.A film természetesen angol, ennek ellenére annak is érdemes megnézni, aki nem érti a nyelvet, hiszen rendkívül látványos képsorokat láthatunk ez alatt a 7 perc alatt… a lényeg, a fíling – ahogy mondani szokták – szavak nélkül is tökéletesen átjön.

Forrás: Kawasaki

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending