Csatlakozz hozzánk

Hírek

A KTM robbantani fog

A KTM vadonatúj motocross modelleket mutat be az EICMA-n

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A KTM vadonatúj motocross modelleket mutat be az EICMA-n

Forrás: KTM Hungária

Egyenesen a KTM otthoni sajtókuckójából jött a hír, hogy kitartás világ, hamarosan az ő részükről is lesz min csámcsognia a szaksajtónak. Ugyanis a világ legnagyobb (és idén egyben egyetlen) motorkiállításán, a milánói EICMA-n (nov. 10-15.) szeretnék újradefiniálni a motocross szó jelentését. Szerény kijelentés.

Szakzsargonban az előbbi bekezdés annyit tesz, hogy november 10-én (180-as terem, M68-as stand) teljesen új MX motorokról fog lekerülni az a bizonyos titokzatos lepel. Sőt mi több, a híresztelés szerint új modellgenerációnak fektetik le az alapjait, így ezt a mostani bemutatót fokozottan fontos lépcsőfoknak tekintik. Persze ilyen helyzetben általában ezt szokták mondani a márkák, szóval azért ne űrtechnikát várjunk a narancsosoktól, mindenesetre biztosan lesz meglepetés. Részleteket sajnos semmit se tudni.

“A nemzetközi helyzet egyre fokozódik” – ezt már Virág elvtárs is megmondta, főleg most, amikor minden Euro helyét hatszor, de lehet hogy hétszer meg kell gondolni. Viszont nincs mit tenni, menni kell előre, a konkurencia, a tradició és a versenysportban elért eredmények nem engednek más alternatívát. Ebből a szempontból idén büszke lehet magára a KTM, mert Marvin Musquin MX2 világbajnok lett a gyár színeiben, Max Nagel másodikként végzett az MX1 bajnokságban és a női MX világbajnok, Steffi Laier szintén a narancs alakulat tagja. Tehát november 11, Milánó, várjuk a csapást!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending