Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

A KTM csökkenti árait

Jó hír a narancs szín rajongóinak: egyes modellek (jóval) olcsóbbak lesznek!

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Jó hír a jövendőbeli KTM vásárlóknak, hogy a 2011-es évre a mattighofeni gyár több modelljének is jelentősen csökkentette az árát. Legjobban a leendő RC8 R tulajdonosok járnak, mivel a megújult műszaki tartalom és az új grafika mellé közel kétmillió forintos(!) árcsökkenés is társul.

Spórolhatnak a tavaly bemutatkozott 690 Duke R vevői is. A világ legerősebb utcai egyhengereseként számon tartott motor 2011-ben több mint negyedmillióval kerül kevesebbe. Jobban megéri 690 Enduro R-t, 690 SMC-t vagy 690 Duke-ot venni és a Super Duke modellek ára is többszázezer forinttal csökkent.

A tavasszal érkező, új vevőcsoportot megcélzó 125 Duke ára is vonzónak mondható. A nyolcadliteres naked ára (regisztrációs adó nélkül) kevéssel az egymillió forintos lélektani határ alatt marad. Érdemes lehet új 990 SM T-t is venni: a blokkolásgátló rendszerrel felszerelt 2011-es modell mindössze hat tank benzin árával kerül majd többe, mint az ABS nélküli előd, így a jelentősen javult műszaki tartalom figyelembevételével itt is fajlagos árcsökkenésről beszélhetünk.


Lényegesen olcsóbb lesz az RC8 R, pedig nem kifutó modellről van szó…


125 Duke: egy ezressel egymillió alatt


Nagyításhoz kattints a képre!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending